Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu sunt aici să ajut". Cum a răspuns Pintilii când a fost întrebat dacă-i poate lua locul lui Dică la FCSB: "A fost decizia lui"

"Eu sunt aici să ajut". Cum a răspuns Pintilii când a fost întrebat dacă-i poate lua locul lui Dică la FCSB: "A fost decizia lui"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB, iar de pregătirea partidei cu West Ham, de joi, din grupele Conference League, se va ocupa Mihai Pintilii.

"Dânsul a venit şi ne-a strâns mâna, ne-a spus că nu va mai continua, ne-a mulţumit, cum şi noi i-am mulţumit la rândul nostru. Aşa că-i urez să ajungă un antrenor foarte bun. Ce pot să spun? Viaţa merge înainte, ce să zic?

Am avut şi momente foarte bune, şi momente mai puţin bune împreună. A reuşit să califice echipa (n.r. în grupele Conference League), în campionat a fost o situaţie mai dificilă, dar dânsul a ales, a fost alegerea dânsului, aşa că noi nu avem cum să ne opunem.

Ne-a surprins vestea, dar suntem jucători profesionişti, nu avem ce să facem" , a declarat Florinel Coman.

"Aşa s-a întâmplat, a fost decizia lui, îl respectăm, îi mulţumim, am avut ce învăţa de la el. Sper să se găsească cea mai bună soluţie pentru următoarea perioadă.

Încă nu sunt pregătit pentru asta. Eu sunt aici interimar, pentru meciul acesta, vom vedea. Este prea devreme, vom vedea. Sunt aici doar să ajut" , a declarat Mihai Pintilii.

Dică a plecat de la FCSB

FCSB şi Nicolae Dică au reziliat, marţi, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an.

Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale şi cu antrenorii secunzi Viorel Tănase şi George Cotigă.

Nicolae Dică a pregătit echipa în 23 de partide oficiale în acest sezon (12 în Superliga, una în Cupa României şi 10 în preliminariile şi grupele UEFA Europa Conference League), în care a obţinut 9 victorii, 7 rezultate de egalitate şi a pierdut de alte 7 ori.

Dică a reuşit să califice echipa în grupele unei competiţii europene după o pauză de cinci ani, tot el fiind la conducerea FCSB-ului şi în sezonul 2017-2018, când roş-albaştrii au ajuns până în primăvara Europa League.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare