Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, lucrat de vestiar? Becali: ”I-au sărit ăia în cap!” Coman: ”Nu ştiu, habar n-am”. Pintilii: ”Eu nu cred asta”

Nicolae Dică, lucrat de vestiar? Becali: ”I-au sărit ăia în cap!” Coman: ”Nu ştiu, habar n-am”. Pintilii: ”Eu nu cred asta”

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii îl contrazice pe Gigi Becali şi spune că Nicolae Dică n-a pierdut vestiarul şi că a fost un antrenor respectat de jucători.

Nicolae Dică şi-a dat marţi demisia din funcţia de antrenor al FCSB-ului, după eşecul cu 2-1 în faţa lui U Cluj şi la capătul unei serii slabe de meciuri, mai ales în campionat.

Miercuri, Gigi Becali a lăsat de înţeles că Nicolae Dică a pierdut vestiarul şi că mai mulţi jucători i-au pus autoritatea la îndoială:

”Aşa este tată, Dică are dreptate. Nu vă minte cu nimic. Mi-a adus atâţia bani în cont, dar Nicule, tată, ce vină am eu că începuseră ăia în vesitar să îţi sară în cap?

 

”Lasă pe la antrenamente, unde mai comentează unul sau altul, eu mă refer la alte lucruri. Nici cu Dawa nu a fost în regulă ce s-a întâmplat după meci, la Cluj”, a spus Becali pentru ProSport.

Cum au reacţionat Florinel Coman şi Mihai Pintilii când au fost întrebaţi dacă Dică a pierdut vestiarul

Mihai Pintilii, antrenorul interimar al FCSB-ului, spune că nu s-a pus problema ca Nicolae Dică să fi pierdut vestiarul. Totuşi, recunoaşte că fostul antrenor a avut discuţii în contradictoriu cu unii jucători:

”Eu nu cred asta. O discuţie mai contradictorie nu înseamnă că ai pierdut vestiarul. Părere mea. Nicolae Dică a fost respectat, a ştiut să ţină vestiarul şi nu cred că a pierdut vestiarul dintr-o discuţie cu un fotbalist.

Ca să pierzi vestiarul trebuie să ajungi la multe chestii. Ăsta este părerea mea. Şi asta cred că durează mult timp ca să pierzi vestiarul.

Şi Nicolae Dică este un antrenor care chiar a fost respectat şi care şi-a făcut treaba cât a putut de bine”, a spus Mihai Pintilii.

Pe de altă parte, Florinel Coman a răspuns încurcat când a fost întrebat dacă Nicolae Dică a pierdut vestiarul: ”Nu ştiu, habar n-am”.

Nicolae Dică şi Joyskim Dawa, discuţie aprinsă la pauza meciului cu U Cluj

Fostul antrenor al FCSB-ului a dezvăluit la Orange Sport că Joyskim Dawa, jucător care a greşit inclusiv în meciul cu U Cluj, l-a confruntat la pauza meciului pierdut cu 2-1.

”Nu mă cert cu jucătorii, trebuie să facă ce spun eu. La pauză i-am spus că nu trebuia să facă ce a făcut, după ce am explicat pregătirea jocului înainte.

A pierdut mingea şi i-am spus că nu mai vreau să jucaţi pe mijlocaşul central sau de bandă, că pierdem mingea, minge lungă pe atacant şi venit pe mingea a doua, asta vreau să faceţi, nu mai mult.

Vorbea în franceză şi nu am înţeles, dar din ton am înţeles, iar când i-am spus să tacă i-am spus în engleză şi el tot vorbea în franceză. ”Ok, afară şi gata”. Imediat le reglez”, a spus Dică la Orange Sport.

Afla mai multe despre: pintilii 

viewscnt
Articole similare