Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vedem mâine sau duminică dacă vestiarul îl doreşte pe el". Fotbaliştii de la FCSB vor lua o decizie majoră în privinţa antrenorului | EXCLUSIV

"Vedem mâine sau duminică dacă vestiarul îl doreşte pe el". Fotbaliştii de la FCSB vor lua o decizie majoră în privinţa antrenorului | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (37 ani) o va conduce pe FCSB în următoarele patru partide, alături de Thomas Neubert. Totuşi, Mihai Stoica e convins că fostul mijlocaş ar putea fi principal.

Mihai Stoica e convins că Mihai Pintilii ar putea fi antrenor principal la FCSB

Eşecul cu U Cluj, 1-2, din etapa a 16-a, i-a fost fatal lui Nicolae Dică (42 ani). Antrenorul a demisionat de la vicecampioana României, la doar 10 ore după ce Gigi Becali (64 ani) şi-a manifestat nemulţumirile faţă de jocul roş-albaştrilor. 

În absenţa unui antrenor principal, Mihai Pintilii (37 ani) o va conduce pe FCSB în următoarele patru partide! 

Antrenorul secund, Mihai Pintilii, şi preparatorul fizic, Thomas Neubert, formează cuplul care va conduce FCSB în următoarele patru meciuri cu: West Ham (Conference League), Rapid Bucureşti (Superliga), Oţeul (Cupa României) şi U Craiova 1948 (Superliga). 

MM Stoica a fost întrebat despre această situaţie. Managerul general merge pe mâna lui Pintilii: ”S-ar descurca fără probleme la FCSB, 100%!”.

”Dacă Marius Croitoru fără experienţă ca antrenor. Prepeliţă la fel fără nicio experienţă, măcar ca secund, au făcut-o la Botoşani şi FC Argeş. Nu sunt 100% convins, ci 200% că poate să o facă şi Pintilii. El era şeful din vestiar, era genul pe care ceilalţi îl iubeau. E un tip foarte deschis luminos, era genul Rădoi jucător la Steaua, niciodată nu a făcut ordine în vestiar ţipând la un jucător.

Ştie şi simte jocul. Înainte să imi aleg un colaborator îl duc aşa putin prin fotbal, nu fac intenţionat asta, dar mai scriu când mă uit la un meci şi Pintilii se uită la toate meciurile. Nu suport oamenii care vor să lucreze în fotbal şi nu se uită la meciuri. Nu e normal aşa ceva! Poate nu sunt foarte bun eu, controversat, dar mă uit la toate meciurile posibile.

Vedem mâine sau dumincă dacă vestiarul şi-l doreşte pe Pintilii sau doreşte un alt antrenor. Pintilii nu are licenţa PRO cum nu a avut-o nici Poenaru, Croitoru, Prepeliţă”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

În această după-amiază, Pintilii a condus antrenamentul alături de preparatorul fizic Thomas Neubert. Înainte de şedinţa de pregătire propriu-zisă, Mihai Stoica i-a strâns pe toţi jucătorii în jurul lui pentru a le ţine un discurs mobilizator.

Ce a spus Pintilii despre banca tehnică a FCSB-ului:

„Încă nu sunt pregătit pentru asta. Sunt aici antrenor interimar. E prea devreme. Sunt aici doar să ajut. Deocamdată sper să iasă bine, cum a zis şi Florinel. 

Nu am vorbit cu conducerea, dar pentru mine, când eşti la Steaua (n.r. FCSB), orice meci e important. Trebuie să tratezi orice meci la victorie. Joci în Cupă, trebuie să câştigi. Nu există meci uşor sau greu, trebuie să fie doar gândul ăsta: victoria”, a declarat Mihai Pintilii la conferinţa de presă premergătoare meciului cu West Ham. 

Afla mai multe despre: pintiliimm stoica 

viewscnt
Articole similare