Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul plecat de la FCSB la o rivală l-a dezamăgit pe MM Stoica: ”E un băiat la care ţin foarte mult, am avut încredere că va fi jucător” | EXCLUSIV

Fotbalistul plecat de la FCSB la o rivală l-a dezamăgit pe MM Stoica: ”E un băiat la care ţin foarte mult, am avut încredere că va fi jucător” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit numele fotbalistului plecat de la FCSB la o rivală care l-a dezamăgit. Managerul general al vicecampioanei avea mari speranţe de la acesta, dar jucătorul nu a reuşit să ajungă la nivelul dorit.

Crescut în academia lui Gică Hagi, Mihai Bălaşa (27 de ani) a făcut pasul în Italia, la Roma, la doar 18 ani, dar nu a reuşit să se impună la prima echipă.

Împrumutat în ligile inferioare, la Crotone şi Trapani, Bălaşa a fost cedat definitiv de Roma după patru ani la club, fiind achiziţionat de FCSB în iarna lui 2017, pentru 500.000 de euro.

Considerat un jucător de mare perspectivă, fundaşul central a dezamăgit la Bucureşti, iar, după două sezoane şi jumătate la FCSB, a fost cedat de Gigi Becali Universitatăţii Craiova.

Patronul vicecampioanei a pierdut 400.000 de euro din această afacere, iar MM Stoica a recunoscut că şi acum îl regretă pe Bălaşa.

Managerul general al echipei roş-albastre avea mare încredere în apărătorul central, dar acesta nu a reuşit niciodată să ajungă la nivelul sperat.

Fotbalistul plecat de la FCSB la o rivală l-a dezamăgit pe MM Stoica

În momentul în care primesc mingea într-o poziţie inconfortabilă, joc simplu, dau mingea în aut. Am spus asta... uite, dau un exemplu, un jucător care nu mai e la noi, Mihai Bălaşa.

I-am zis <<te rog din suflet, când ai o problemă şi primeşti mingea spre poartă ta şi eşti în presiune, dă în aut>>. Franco Baresi făcea asta. Dacă greşeşti şi se marchează...

Mi-a venit Bălaşa în cap pentru că e un băiat la care ţin foarte mult şi am avut mare încredere că va fi jucător”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Între timp, Mihai Bălaşa a părăsit-o şi pe Universitatea Craiova, iar în prezent evoluează pentru Sepsi, unde se luptă cu Branislav Ninaj şi Denis Ciobotariu pentru posturile din centrul apărării.

Jucătorul de 27 de ani a reuşit să însumeze şi opt meciuri la echipa naţională, după debutul în 2017, dar nu a mai fost convocat din 2020 şi nu are perspective, la momentul actual, de a mai fi chemat vreodată.

 

 

Afla mai multe despre: mihai bălaşa 

viewscnt
Articole similare