Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat de gol! Un antrenor italian vrea postul la FCSB. Negocieri la două capete în Superligă: "Ştiu mai multe decât crede el"

Dat de gol! Un antrenor italian vrea postul la FCSB. Negocieri la două capete în Superligă: "Ştiu mai multe decât crede el"

FCSB

Comentarii

Patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, este în căutarea unui nou antrenor, dar toate variantele luate în calcul l-au dezamăgit. Între timp, afaceristul a aflat că un nume important din Italia vânează postul la FCSB,

Adrian Mititelu a aflat ce antrenor vânează postul de antrenor la FCSB

Două dintre echipele importante ale Superligii, FCSB şi U Craiova 1948, caută antrenor principal, după ce Nicolae Dică şi Marius Croitoru au plecat. Adrian Mititelu s-a interesat de mai mulţi tehnicieni şi chiar a programat o întâlnire cu italianul Walter Zenga, dar în culise antrenorul ar fi jucat la două capete. 

Adrian Mititelu susţine că atitudinea lui Walter Zenga s-a schimbat imediat după ce FCSB a rămas fără antrenor. Finanţatorul echipei din Oltenia a aflat că Zenga vânează, de fapt, postul la echipa bucureşteană şi că ar aştepta un semn din partea lui Gigi Becali. 

"Până azi nu am avut nicio soluţie concretă, dar sperăm ca săptămâna viitoare să avem antrenor, nu mai devreme de pauza de acum. Va avea două săptămâni jumătate, trei, fără probleme. 

S-a închis cu Zenga, nu a vrut să vină la întâlnire, după a dorit, a insistat de două, trei ori, dar nu am mai vrut eu. Ce să facem? Asta e. 

El a inventat, dar ştiu de ce nu a venit el, ştiu mai multe decât crede el. A aşteptat să vadă dacă-l pune sau nu Gigi la FCSB. Asta m-a deranjat cel mai mult. Dacă îmi spunea o minciună, altceva, că nu poate... Am avut şapte zile la dispoziţie să ne vedem şi am stabilit ziua de marţi de comun acord. Joi seara a jucat FCSB, Dică şi-a anunţat demisia. Marţi a început să aibă probleme, nici n-a mai anunţat. Am închis problema cu Zenga", a declarat Adrian Mititelu pentru Prima Sport.

Deşi Gigi Becali a anunţat că Walter Zenga l-a sunat pe Mihai Stoica şi s-a propus la FCSB, managerul general a infirmat acest scenariu. 

Momentan, FCSB e condusă de cuplul Mihai Pintilii - Thomas Neubert, dar secundul nu are de gând să accepte promovarea. Pentru Gigi Becali a mai apărut recent o variantă de antrenor din străinătate. 

Adrian Mititelu: "Sunt foarte slabi antrenorii din România"

După experienţa lui Marius Croitoru la U Craiova 1948, Adrian Mititelu a ajuns la o concluzie: "Încă sunt indecis, pentru că am ajuns în momentul în care nu mai am încredere în oameni. Când văd ce tâmpenii au în cap, mă ia durerea de cap, îmi pierd curajul de a-l angaja. Întreb oameni... 

Sunt foarte slabi antrenorii din România. Foarte slabi. Lumea înjură patronii, dar problema fotbalului românesc e că nu avem antrenori, maximum şase, şapte avem. Nu că sunt răi, sunt limitaţi. S-au dat licenţe ca permisele de conducere şi ei au terminat fotbalul, iar totul cade pe noi, pe patroni. Aceleaşi antrenamete şi aceleaşi tâmpenii. De ce credeţi că doar câţiva au reuşit afară, familia Lucescu?", a adăugat Adrian Mititelu. 

În ultima etapă din Superligă, U Craiova 1948 a pierdut cu CFR Cluj, scor 3-1. 

Walter Zenga este campion al României cu FCSB, pe care a antrenat-o între 2004-2005. De-a lungul carierei le-a mai condus pe: Steaua Roşie Belgrad, Dinamo Bucureşti, Catania, Palermo, Sampdoria, Wolverhampton, Crotone, Venzia sau Cagliari. 

Afla mai multe despre: walter zengafcsbgigi becaliantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare