Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Antrenor liber pentru FCSB din străinătate. Reacţia finanţatorului

Lovitură de teatru. Antrenor liber pentru FCSB din străinătate. Reacţia finanţatorului

FCSB

Comentarii

Presa din Azerbaidjan anunţă că antrenorul român al lui Neftci Baku, Laurenţiu Reghecampf (47 de ani), îşi doreşte să rezilieze pe cale amiabilă contractul pe care-l are în derulare. De asemenea, azerii susţin că dublul campion al României vrea să revină în ţară.

Laurenţiu Reghecampf vrea să plece de la Neftci Baku şi să revină în fotbalul românesc

Într-o perioadă în care FCSB îşi caută antrenor, după ce Nicolae Dică a demisionat şi interimarul Mihai Pintilii nu-şi doreşte să fie promovat ca principal, o veste surprinzătoare a fost furnizată de presa din Azerbaidjan. 

Publicaţia Sportinfo.az anunţă că "antrenorul principal al lui Netfci, Laurenţiu Reghecampf, poate părăsi Azerbaidjan în viitorul apropiat". Sursa menţionează că a obţinut informaţii de ultim moment despre acest subiect. 

Chiar dublul campion al României cu FCSB ar fi cerut despărţirea de actualul club şi conducătorii azeri ar fi fost informaţi despre intenţia sa. 

Laurenţiu Reghecampf şi-ar dori să încheie în această perioadă contractul său care se întinde pe doi ani, dar pe cale amiabilă, fără ca părţile să fie nevoite să plătească pentru schimbarea de pe banca tehnică. 

"Reghe, care este cunoscut din cauza scandalurilor în ţara natală, a spus că nu se simte confortabil la Baku şi că nu a putut implementa la Netfci ce şi-a dorit", mai transmite publicaţia. 

De asemenea, azerii susţin că Laurenţiu Reghecampf şi-ar dori să revină în fotbalul românesc. 

În campionatul din Azerbaidjan, Laurenţiu Reghecampf se clasează doar pe locul al treilea cu Netfci Baku, cu 26 de puncte, cu 10 mai puţine decât Qarabag. 

Laurenţiu Reghecampf, înapoi la FCSB?

Sport.ro anunţă că în culise se discută revenirea lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB, după precedentele două mandate: 2012-2014 şi 2015-2017. Mihai Pintilii ar urma să rămână în staff-ul FCSB ca antrenor principal.

Reghe a cucerit titlul de două ori cu echipa finanţată de Gigi Becali, în 2013 şi 2014.

Cu câteva ore în urmă, Gigi Becali a infirmat posibila revenire a lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB: "Nu, nu a fost nicio discuţie, nimic, niciodată", a spus afaceristul la Pro Arena. 

Mihai Pintilii, cel pe care Mihai Stoica îl vede principal la FCSB la un moment dat, a anunţat, deja, că nu se simte pregătit să fie avansat şi va conduce echipa doar până la finalul lunii. 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampffcsbgigi becalilaurentiu reghecampf netfci bakulaurentiu reghecampf antrenor fcsbantrenor fcsbmihai pintilii 

viewscnt
Articole similare