Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a folosit accent maghiar într-o intervenţie dispreţuitoare la adresa lui Csaba Asztalos: "Trebuie pus la punct, că de asta vorbesc aşa". Reacţia preşedintelui CNCD

Gigi Becali a folosit accent maghiar într-o intervenţie dispreţuitoare la adresa lui Csaba Asztalos: "Trebuie pus la punct, că de asta vorbesc aşa". Reacţia preşedintelui CNCD

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a comentat cu dispreţ declaraţia din această dimineaţă a preşedintelui Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, care a cerut măsuri după meciul cu Rapid, de pe Arena Naţională.

UPDATE Csaba Asztalos după ce a fost ironizat de Gigi Becali

"Şi domnul Becali e om şi-l înţeleg. Vorba lui Terenţiu, tot ce e omenesc nu mi-e străin. Cu domnul Becali am un istoric, nu mă mai atinge nimic din ce spune dânsul. Relaţia pe care o am cu dumnealui a fost tot timpul una fluctuantă.

Legat de scandările rasiste, am fost prezent pe stadion, iar eu am spus că clubul organizator, FCSB, a făcut tot posibilul pentru ca lucrurile să se desfăşoare corect. Din păcate, ambele galerii au avut derapaje cu iz rasist, atât în galeria FCSB-ulu, cât şi galeria Rapidului care a ripostat, ştiind că nici ei nu sunt uşă de biserică. 

Într-o astfel de situaţie nu ne putem autosesiza, pentru că galeriile nu sunt societăţi comerciale, pe care le poţi trage la răspăundere, dar nu voi putea fi de acord niciodată cu aceste îndemnuri rasiste, pe care le-am auzit pe stadion. 

Eu cred că FRF are toate mijloacele pentru a acţiona rezolvarea acestei probleme", a spus preşedintele CNCD pentru Orange Sport. 

Gigi Becali, ironii în direct pentru Csaba Asztalos

Csaba Asztalos, preşedintele CNCD, a fost la meciul FCSB - Rapid 3-1 şi a tras concluzia că trebuie să se ia măsuri importante pentru a nu mai exista scandări rasiste. Omul din fruntea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării a sesizat scandările rasiste venite dinspre tribune şi a cerut ca meciurile să fie oprite în acest caz. 

La auzul poziţiei şefului de la CNCD, Gigi Becali a părut relaxat, dar a început să-l ironizeze. 

Finanţatorul FCSB a început să folosească accent maghiar şi a anunţat că nu-i pasă de ce crede Csaba Asztalos. 

De altfel prenumele preşedintelui CNCD a fost folosit obsesiv de afacerist. 

"Csaba, Csaba... Să facă Csaba ce vrea Csaba şi Csaba să-i dea campionatul lui CFR, să ne depuncteze Csaba pe noi, să facă Csaba ce vrea. Ce zice Csabo (n.r. - Csaba)... Du-te, bă, de aici, nu e niciun preşedinte (n.r. - la CNCD). Nu mai pot de Csobo. 

Trebuie pus puţin la punct, că de asta vorbesc aşa. Nu mă interesează pe mine de Csobo. Eu sunt Becali, el e Csobo. Cum poţi să-l chemi pe Becali la comisie? Să-l cheme Csobo pe Asztalos. Eu îi spun la TV Csobo, stai liniştit, că nu te bagă nimeni în seamă", a declarat finanţatorul FCSB la Pro Arena. 

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Afla mai multe despre: csaba asztalosgigi becalifcsbfcsb rapid 

viewscnt
Articole similare