Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | "Meciul" galeriilor! "90% încă luaţi alocaţie" vs. "Seminţe pe jos nu scuipaţi, că...". Bannerele de la derby-ul FCSB - Rapid 3-1

GALERIE FOTO | "Meciul" galeriilor! "90% încă luaţi alocaţie" vs. "Seminţe pe jos nu scuipaţi, că...". Bannerele de la derby-ul FCSB - Rapid 3-1galerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB - Rapid a fost, pe lângă ce s-a întâmplat pe teren, şi un "meci" al galeriilor. Ultraşii celor două echipei s-au duelat în mesaje, de la distanţă.

FCSB a învins cu 3-1 pe Rapid, pe teren, dar "meciul" galeriilor a fost strâns. Suporterii s-au întrecut în mesaje ironice unii la adresa celorlalţi.

GALERIE FOTO | "Meciul" galeriilor! "90% încă luaţi alocaţie" vs. "Seminţe pe jos nu scuipaţi, că...". Bannerele de la derby-ul FCSB - Rapid 3-1

Galeriile celor două rivale, FCSB şi Rapid, au fost la înălţime în tribune la derby-ul încheiat cu victoria "roş-albaştrilor".  Ca la orice derby, rivalii au încercat să se ironizeze reciproc şi să câştige "meciul" din peluză.

"Boccii sunteţi toţi", "Seminţe pe jos nu scuipaţi / Că tot voi le măturaţi" şi "Acum fără supărare / Aveţi cort în deplasare?", au fost mesajele celor de la FCSB.

Rapidiştii au replicat prin "Ultraşi de senzaţie, 90% încă luaţi alocaţie", "Adevărul este crud, sunteţi singurul NORD care stă la SUD".

Ultraşii de la Peluza Nord a FCSB au avut şi o scenografie pe toată peluza: "Feed our power with your hate (trad. - Hrăniţi-ne puterea cu ura voastră)".

La meciul FCSB - Rapid au fost pe stadion 31.223 de specatori şi s-a bătut recordul de audienţă la un singur meci în

GALERIE FOTO CU BANNERELE AFIŞATE LA DERBY-UL FCSB - RAPID

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbrapidmesajefotogalerie fotobannerederby 

viewscnt
Articole similare