Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Unde a fost surprins Dawa în timpul derby-ului FCSB - Rapid. Fundaşul n-a fost păstrat în lotul pentru acest meci

VIDEO | Unde a fost surprins Dawa în timpul derby-ului FCSB - Rapid. Fundaşul n-a fost păstrat în lotul pentru acest meci

FCSB

Comentarii

Joyskim Dawa, unul dintre favoriţii lui Gigi Becali, n-a fost nici măcar în lotul pentru derby-ul cu Rapid, încheiat cu victoria FCSB-ului cu 2-1.

Joyskim Dawa a adunat până acum 24 de prezenţe în tricoul FCSB-ului, 4 goluri şi un assist. Însă a greşit şi la multe dintre golurile primite de vicecampioana României.

În plus, în etapa trecută, el a avut o dispută cu Nicolae Dică, la pauza meciului cu U Cluj, pierdut de FCSB cu 2-1.

Cum a fost surprins Joyskim Dawa la derby-ul FCSB - Rapid

Meciul cu U Cluj, din etapa trecută, a fost printre cele mai slabe ale FCSB-ului din acest sezon. La pauza partidei, Nicolae Dică l-a certat pe Dawa pentru evoluţia din prima repriză.

Fundaşul în vârstă de 26 de ani a continuat să-i răspundă însă antrenorului, în limba franceză, în ciuda faptului că Dică l-a rugat să tacă. Tot atunci a avut loc o discuţie şi între Nicolae Dică şi Malcom Edjouma.

Între timp, Nicolae Dică şi-a dat demisia de antrenor la FCSB. Surprinzător, nici Dawa, nici Edjouma n-au făcut parte din lotul pentru derby-ul cu Rapid, deşi ei au fost o prezenţa constantă în echipa de start.

Joyskim Dawa a venit însă la meci şi a fost surprins la tribuna oficială, în timp ce urmărea liniştit meciul.

Ce a spus Pintilii despre absenţa lui Dawa şi Edjouma de la meciul cu Rapid

Întrebat despre absenţa celor doi din lotul FCSB-ului, Mihai Pintilii - antrenorul interimar - a spus că Dawa şi Edjouma au probleme medicale:

”Au avut nişte probleme înaintea jocului şi nu au prins lotul. (Dar ce au făcut?) Nu, nu (n.r. nu au fost pedepsiţi), aveau probleme şi am decis cu stafful medical să nu facă parte din lot la acest meci”, a explicat Pintilii.

Basarab Panduru, expertul Orange Sport, n-a fost însă prea încrezător în explicaţiile oferite de staff-ul FCSB-ului şi este de părere că cei doi au fost pedepsiţi pentru ieşirile din etapa trecută:

”Te întrebi de ce lipsesc doi jucători care până acum erau în primul 11, Dawa, de bază, Edjouma, de bază, deodată nu sunt nimic. Nu cred că e o coincidenţă şi nu cred că sunt accidentaţi”, a spus Panduru la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dawa 

viewscnt
Articole similare