Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a putut să spună Nicolae Dică după ce a văzut echipa de start a FCSB-ului din partida cu Rapid: ”Niciunul dintre ei nu mi-a dat încredere 100%!” EXCLUSIV

Ce a putut să spună Nicolae Dică după ce a văzut echipa de start a FCSB-ului din partida cu Rapid: ”Niciunul dintre ei nu mi-a dat încredere 100%!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Meciul FCSB - Rapid se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.orangesport.ro.

Cel mai important meci al etapei, derby-ul FCSB - Rapid, e programat duminică, de la ora 21:00, în etapa a 17-a din Superligă şi le găseşte pe cele două rivale în momente diferite de formă. Giuleştenii lui Mutu sunt pe cai mari, pe locul secund în clasament, în timp ce "roş-albaştri" luptă să ajungă pe locurile de play-off, fiind pe opt în prezent.

Rapid n-a mai pierdut de patru meciuri înaintea confruntării directe cu FCSB, în timp ce echipa rămasă recent fără antrenor după plecarea lui Nicolae Dică vine după o înfrângere cu U Cluj, 1-2 pe Cluj Arena, asta în ciuda faptului că legase patru victorii înaintea acelei partide.

Se aşteaptă o audienţă de 25.000 de spectatori la meci, după cum a anunţat Mihai Stoica la Orange Sport, cu o zi înainte de derby fiind vândute peste 20.000 de tichete.

FCSB a abordat o formulă diferită faţă de meciurile din trecut. Dawa şi Edjouma au fost scoşi din echipă pentru meciul cu Rapid. Când a văzut că fotbaliştii nu sunt nici măcar în lot, Dică a fost surprins. 

”Nu sunt nici în lot? Or fi accidentaţi, cine ştie?! Nu ştiu, zic, întreb. De exemplu, Edjouma, când am venit eu la echipă, ori era schimbat la pauză, ori nu juca de la început. Când am venit, i-am zis patronului că am încredere în el, a reuşit să şi marcheze şi a dat încredere. Acum nu ştiu de ce.

Mai bun randament dă mijlocaş defensiv. Când recuperează mingea, face progresie cu mingea la picior, mi-a dat şi două goluri în Europa, cu Saburtalo şi Viking. 

Edjouma, jucând mijlocaş defensiv, lasă spaţii între fundaşii centrali. Prin revenirea lui Şut, la Arad, când a jucat foarte bine, am spus de ce să nu joc cu Şut, care să stea acolo, iar cu el mai sus? În acel 4-3-3, de multe ori îl puneam pe Edjouma să coboare şi am jucat cu doi.

Şi eu am avut un moment în care am vrut să-l schimb pe Dawa. Bouhenna jucase chiar bine la Arad, dar a făcut o prostie şi de acolo s-a întors meciul. Când am jucat cu el şi Haruţ, am avut probleme. Niciunul dintre ei nu mi-a dat încredere 100%”, a spus Dică, în exclusivitate, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-rapid-dică 

viewscnt
Articole similare