Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintre oamenii ”de bază” ai FCSB-ului, scoşi din lot: ”Nu trebuie să schimbi 24 de jucători, trebuie unul-doi care nu fac ce trebuie” | EXCLUSIV

Doi dintre oamenii ”de bază” ai FCSB-ului, scoşi din lot: ”Nu trebuie să schimbi 24 de jucători, trebuie unul-doi care nu fac ce trebuie” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Înaintea derby-ului cu Rapid, în lotul FCSB-ului a fost observată absenţa a doi oameni care erau anterior de bază, Joyskim Dawa şi Malcom Edjouma. Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a încercat să ajungă la o concluzie în legătură cu omiterea celor doi din echipă.

La derby-ul cu Rapid, meci incredibil de important atât pentru FCSB, cât şi pentru fanii echipei, conducerea tehnică a vicecampioanei a luat decizia de a îi scoate din lot pe Joyskim Dawa şi Malcom Edjouma.

Cei doi fuseseră oameni de bază până recent, dar au intrat într-un conflict cu Nicolae Dică cu scurt timp înaintea plecării acestuia de la club, iar acum ar înfruntă consecinţele, consideră Basarab Panduru.

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului dintre FCSB şi Rapid, Basarab Panduru a încercat să ajungă la o concluzie în legătură cu omiterea acestora din lot.

Iar, în opinia expertului, aceste urmări nu pot fi decât consecinţele pentru comportamentul avut cu fostul său antrenor, chiar dacă Nicolae Dică a plecat de la club.

Panduru a sugerat că decizia de a îi scoate pe cei doi din lot ar putea fi una bună şi s-a declarat revoltat că unii antrenori plătesc cu postul, când jucătorii ar trebui pedepsiţi.

Doi dintre oamenii ”de bază” ai FCSB-ului, scoşi din lot

Te întrebi de ce lipsesc doi jucători care până acum erau în primul 11, Dawa, de bază, Edjouma, de bază, deodată nu sunt nimic. Nu cred că e o coincidenţă şi nu cred că sunt accidentaţi.

Adică cred că e o problemă. Tot aud în România, dar doar în România aud treaba asta, ca să te scoţi aşa, ca să dai un răspuns care nu are nicio logică, aud că spui <<nu putem să schimbăm 24 de jucători, mai uşor schimbăm antrenorul>>.

Dar nu trebuie să schimbi 24, trebuie să schimbi unul-doi, care nu fac ce trebuie, care sunt în afara grupului, care nu trag la aceeaşi căruţă, să îi scoţi, să plece şi să rămână antrenorul.

24 nu poţi, dar doi poţi să dai la o parte”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Partida dintre FCSB şi Rapid va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare