Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cordea l-a dat de gol! După Dawa, Dică s-a certat cu încă un titular de la FCSB. Antrenorul "a intrat în ei"

Cordea l-a dat de gol! După Dawa, Dică s-a certat cu încă un titular de la FCSB. Antrenorul "a intrat în ei"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a plecat de la FCSB după doar câteva luni. La finalul celui de-al doilea mandat, antrenorul a recunoscut că anumite lucruri s-au schimbat pe parcurs, iar în ultimele săptămâni a avut discuţii aprinse cu doi dintre titularii echipei.

Doi titulari de la FCSB, discuţii aprinse cu Nicolae Dică

La pauza meciului U Cluj - FCSB, scor 2-1, Dawa l-a sfidat pe Nicolae Dică, iar tehnicianul a explicat ce s-a întâmplat în vestiar. În cadrul intervenţiei de la Orange Sport, antrenorul a recunoscut că a avut o discuţie şi cu un alt fotbalist la meciul cu Petrolul din deplasare, dar a refuzat să spună despre cine e vorba. 

După FCSB - West Ham 0-3, în Conference League, Andrei Cordea l-a dat de gol pe fostul antrenor, care s-a contrat şi cu Malcom Edjouma. 

Cordea despre Dică: "Vestiarul nu s-a rupt, 100%. Am văzut că s-a zis în presă că s-a rupt, dar el a ţinut vestiarul unit. Atât că a avut o discuţie cu Dawa şi cu Malcom (n.r. - Edjouma) la meciul cu Petrolul şi la meciul cu U Cluj, dar nu a pierdut vestiarul, l-a ţinut bine şi ne pare rău că a plecat atât de repede. Nu mă aşteptam să plece, pentru că ne doream să ne îndeplinim obiectivul final să câştigăm campionatul, iar acum a rămas Pintilii", a spus atacantul lateral de la FCSB, după înfrângerea cu West Ham. 

Andrei Cordea, după FCSB - West Ham 0-3, în Conference League

West Ham United a câştigat joi, la Bucureşti, scor 3-0, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a şasea a grupelor Conference League. Până în decembrie, Mihai Pintilii va fi interimar, dar poate fi instalat principal, conform anunţului făcut de Gigi Becali. 

"Trecem peste, n-am putut, ne-a rămas campionatul şi trebuie să ne revenim acolo. A fost un meci mai greu decât în tur. Noi am încercat să jucăm şi să ne facem treaba cât mai bine, acum ne rămâne obiectivul principal (n.r. - titlul în Superligă). Am intrat entuziasmaţi în grupe, ne doream să trecem. E primul an european pentru mulţi dintre noi, nu ne-a ieşit, dar anul următor sperăm să ne iasă mai bine.

Ne dorim să batem Rapidul şi să dăm un restart. Rapid nu e favorită acum, jucăm acasă, avem o echipă foiarte bună şi alătri de Pintilii vor pregăti foarte bine meciul. 

S-au schimbat la Steaua (n.r. - FCSB) cinci antrenori cred, dar Pintilii a rămas, a fost mereu alături de noi, ne-a încurajat şi el a fost omul care ne-a dat op mână de ajutpr şi a făcut-o bine.

Personal m-a ajutat, m-am înţeles cu el, este un om bun, care ajută mult, ştie fotbal, a jucat în Champions League şi ne-ar fi de ajutor. Ne e foarte aproape. E singurul om care a rămas alături de noi", a mai spus Andrei Cordea. 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbdawaedjoumamihai pintiliigigi becali 

viewscnt
Articole similare