Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii reclamă aceleaşi probleme la FCSB ca Nicolae Dică: ”Nu înţeleg cum poţi să greşeşti pase simple!” Explicaţii complete după eşecul cu West Ham

Mihai Pintilii reclamă aceleaşi probleme la FCSB ca Nicolae Dică: ”Nu înţeleg cum poţi să greşeşti pase simple!” Explicaţii complete după eşecul cu West Ham
Comentarii

Echipa FCSB a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 0-3, de formaţia West Ham, în ultima etapă a grupelor Conference League.

Pintilii este antrenor principal la FCSB după plecarea lui Dică. Managerul nu a fost mulţumit la finalul meciului şi a spus că şi-ar fi dorit mai mult de la echipa lui. El a reproşat la fel ca fostul manager problema paselor simple greşite de fobaliştii de la FCSB. 

”Ei au venit cu rezervele. Am încercat. Nu am reuşit. Speram la o atitudine mai bună din partea băieţilor, să îşi dorească, dar asta este. Pot să zic că trecem printr-un moment greu. Poate că la meciul cu Rapid putem să revenim. 

Conducerea şi fostul staff aşa a decis. Să fie campionatul mai protejat, dar nici acolo nu am obţinut rezultate. Din păcate, nu am mers pe niciun front. Asta trebuie să le dea de gândit jucătorilor.

E urât să te faci de râs în Europa. Nu putem să ne plângem la vârsta asta. Trebuie să putem juca din 3 în 3 zile. Important e pentru ei să înţeleagă că trebuie să se pregătească pentru a juca fotbal. În meciul cu Rapid putem să ne reglăm. 

Sunt şi lucruri bune din partea băieţilor, dar în Europa trebuie să te prezinţi altfel. Trebuie să le ridic moralul. Să capete încredere. Nu pot uita fotbalul în jumătate de an. Să greşeşti nişte pase foarte simple, aici nu înţeleg. Aici nici eu nu îmi dau seama de ce fac chestia asta. Nu e presiune, dar îmi doresc să câştig meciul cu Rapid. Trebuie doar să câştig, dar nu mai facem chestia asta”, a spus Mihai Pintilii, la finalul meciului. 

FCSB a pierdut cu 0-3 în faţa lui West Ham United, în ultimul meci din grupele Conference League

Fornals a deschis scorul în minutul 40, plecând dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. În minutul 56, englezii au mărit avantajul, după o lovitură de cap a lui Mubama, deviată în plasă de Dawa. Golul de 3-0 a fost marcat în minutul 65, la o greşeală a lui Târnovanu, de care a profitat Fornals.

FCSB se clasează pe ultimul loc în grupa B a Conference League, cu 2 puncte, şi a fost eliminată din cupele europene.

Afla mai multe despre: fcsb-conference league-mihai pintilii 

viewscnt
Articole similare