Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Fără CV important, poate deveni antrenor la FCSB după refuzul lui Ciobotariu. De ce depinde instalarea

Răsturnare de situaţie! Fără CV important, poate deveni antrenor la FCSB după refuzul lui Ciobotariu. De ce depinde instalarea

FCSB

Comentarii

Situaţia băncii tehnice la FCSB s-a schimbat de la o oră la alta în ultimele zile, după plecarea lui Nicolae Dică. Prima varianată, Liviu Ciobotariu, a picat, iar numirea temporară pentru pregătirea echipei ar putea deveni permanentă, dacă Gigi Becali va fi impresionat.

Ce antrenor fără CV important ar putea numi permament FCSB

FCSB a făcut rapid o listă cu antrenori, pentru a ocupa banca tehnică. Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe, Andrei Prepeliţă, Ilie Poenaru şi englezul Nestor El Maestro au fost numele aflate. Antrenorul lui FC Voluntari a fost de neclintit şi a oferit o reacţie, în timp ce Gigi Becali a negat posibilitatea instalării unui tehnician străin. 

Varianta de avarie, cuplul Mihai Pintilii - Thomas Neubert, ar putea deveni permanentă! Conducătorii de la FCSB şi-au făcut planul pentru următoarele patru meciuri, cât timp interimatul va fi asigurat de Mihai Pintilii, secundul care se află din 2020 la echipă.

După primele meciuri, FCSB - West Ham şi FCSB - Rapid Bucureşti, fotbaliştii din vestiar vor fi întrebaţi ce impresie au despre noua postură a lui Mihai Pintilii, după cum a recunoscut managerul general Mihai Stoica. 

”Dacă Marius Croitoru fără experienţă ca antrenor, Prepeliţă la fel fără nicio experienţă, nu că sunt 100% convins, ci 200% că poate să o facă şi Pintilii. 

Vedem mâine sau dumincă dacă vestiarul şi-l doreşte pe Pintilii sau doreşte un alt antrenor. Pintilii nu are licenţa PRO cum nu au avut-o nici Poenaru, Croitoru, Prepeliţă”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Dacă va trece cu bine peste următoarele patru meciuri până la pauza competiţională cauzată de Campionatul Mondial din Qatar, atunci Mihai Pintilii ar putea fi noul principal de la FCSB, a confirmat Gigi Becali. 

”Până când e pauză, nu mai numesc niciun antrenor. O să stea Pintilii pe bancă şi cu West Ham, şi cu Rapid, şi cu Craiova. Am vreo zece antrenori pe listă, dar nu iau nicio decizie până la pauza competiţională. Dacă batem pe Rapid şi pe Craiova, rămâne Pintilii", a spus finanţatorul FCSB pentru Playsport

Ce spune Mihai Pintilii despre posibilitatea de a ajunge antrenor principal la FCSB

„Încă nu sunt pregătit pentru asta. Sunt aici antrenor interimar. E prea devreme. Sunt aici doar să ajut. Deocamdată sper să iasă bine", susţinea secundul care a primit o responsabilitate mare peste noapte, susţinea Mihai Pintilii. 

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbgigi becalimihai stoicaantrenor fcsbmihai pintilii antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare