Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | CSA Steaua a făcut un pas important pentru promovarea în Liga 1. Ce mişcări a reuşit Vasile Dîncu

NEWS ALERT | CSA Steaua a făcut un pas important pentru promovarea în Liga 1. Ce mişcări a reuşit Vasile Dîncu

Steaua

Comentarii

Chiar în ziua când şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Apărării Naţionale, Vasile Dîncu a semnat un ordin care dă posibilitatea echipei de fotbal CSA Steaua Bucureşti să poată promova în Liga I.

NEWS ALERT | CSA Steaua a făcut un pas important pentru promovarea în Liga 1. Ce a reuşit Vasile Dîncu

Veste importantă pentru CSA Steaua. Pe 24 octombrie 2022, Vasile Dîncu a emis Ordinul nr. M 182 pentru completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, aprobat prin Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M.115/2013.

Practic, prin acest ordin publicat azi în Monitorul Oficial se introduce un nou alineat care lasă o portiţă legislativă pentru sportul profesionist de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat astăzi un „ordin pentru completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, aprobat prin Ordinul ministrului apărării naţionale”.

Ce s-a întâmplat mai exact? A apărut un nou alineat care este în favoarea Stelei. Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” se poate asocia, cu avizul consultativ al Colegiului Ministerului Apărării Naţionale, cu terţe persoane juridice, publice sau private, în vederea constituirii unei asociaţii fără scop patrimonial, având ca obiect participarea la competiţii sportive.

”Un ordin de ministru semnat de Vasile Dîncu pe 24 octombrie permite Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti să se asocieze cu terţe persoane juridice, publice sau private, pentru constituirea unei asociaţii fără scop patrimonial care să aibă ca obiect participarea la competiţii sportive.

Scopul acestei modificări a Regulamentul de organizare şi funcţionare al Clubului Sportiv al Armatei Steaua este să înlăture principala piedică de ordin juridic din calea promovării echipei în prima ligă. E vorba despre interdicţia legală ca un club controlat de o entitate de stat să participe la competiţia organizată de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

Mingea se află acum în terenul clubului”, au scris cei de la AS47 pe pagina oficială de Facebook. 

CSA Steaua este pe primul loc în Liga 2, cu 26 de puncte.

Palmares CSA Steaua Bucureşti (1947-1998):

20 de titluri de campioană în Liga 1

19 Cupe ale României

Două Supercupe

1 Cupa Campionilor Europeni

1 Supercupa Europei

Dezvăluire şoc! Dinamo este binevenită în Ghencea, dar FCSB este interzisă. Florin Talpan a făcut anunţul | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: vasile dîncucsa steaua 

viewscnt
Articole similare