Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul din Superligă care l-a încântat pe Silviu Lung JR.: ”A fost atât de spectaculos. Îmi place tot ce se întâmplă acolo!” Ce echipă din Liga 1 a remarcat portarul român EXCLUSIV

Meciul din Superligă care l-a încântat pe Silviu Lung JR.: ”A fost atât de spectaculos. Îmi place tot ce se întâmplă acolo!” Ce echipă din Liga 1 a remarcat portarul român EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Silviu Lung JR. a oferit mai multe declaraţii, în exclusivitate, pentru OrangeSport.

Portarul evoluează în acest moment la Al Raed. Campionatul unde evoluează s-a întrerupt 3 săptămâni, iar portarul a decis să îşi petreacă săptămânile libere în România. 

Lung a fost cu ochii pe Liga 1 de când a ajuns acasă şi a spus că a fost impresionat de meciul dintre Rapid şi Farul, scor 1-1. În acest moment, cele două echipe se bat pentru titlu în Superligă. 

La Rapid au avut loc mai multe schimbări odată cu venirea lui Dan Şucu la club, care are planuri mari în Giuleşti. Silviu Lung spune că a fost impresionat de ce a văzut la Rapid. De asemenea, el a fost impresionat de meciul pe care giuleştenii l-au jucat contra celor de la Farul Constanţa. 

”La noi s-a Întrerupt campionatul până pe 15 decembrie, aşa că am avut oportunitatea de a veni 3 săptămâni acasă. Momentan, am un an de contract (la Al Raed), vreau să fie totul bine până la vară şi de la vară o să vedem. Turcia e un campionat din primele 7-8 ale Europei.

Am văzut un meci foarte frumos Rapid-Farul, 1 la 1. A fost un meci atât de spectaculos şi atât de frumos. Mi-a plăcut atmosfera din Giuleşti, îmi place foarte mult tot ceea ce se întâmplă acolo în acest moment, toata emulaţia care s-a creat odată cu venirea noului patron”, a spus Silviu Lung JR., în exclusivitate, pentru OrangeSport.

Rapid - Farul 1-1

Rapid şi Farul au încheiat la egalitate derby-ul Ligii 1, având în vedere poziţiile din clasament. 1-1 a fost pe Giuleşti între cele două echipe. 

Afla mai multe despre: rapid-farul-silviu lung jr 

viewscnt
Articole similare