Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-am întrebat". Curios, Nicolae Dică a cerut o informaţie importantă de la Gigi Becali, iar finanţatorul a acceptat să-i răspundă | EXCLUSIV

"L-am întrebat". Curios, Nicolae Dică a cerut o informaţie importantă de la Gigi Becali, iar finanţatorul a acceptat să-i răspundă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut o nouă colaborare scurtă cu un antrenor. Nicolae Dică a plecat după doar câteva luni, iar înainte de a accepta postul antrenorul a avut o curiozitate.

Curios, Nicolae Dică i-a pus o întrebare lui Gigi Becali

Nicolae Dică a plecat de la FCSB, iar Gigi Becali caută un nou antrenor. Aproape de a ajunge la echipă a fost Liviu Ciobotariu, dar venirea a fost amânată. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că Mihai Pintilii şi Thomas Neubert vor antrena echipa până în decembrie, întrucât cunosc cel mai bin lotul şi aspectele din interiorul acestuia. 

De o parte dintre aceste aspecte s-a interesat şi Nicolae Dică în momentul în care a acceptat al doilea mandat la FCSB.

Printre altele, fostul antrenor a dorit să ştie dacă mai există fotbalişti care au linie directă cu Gigi Becali, precum a avut Florin Tănase, transferat între timp în zona Golfului. 

Nicolae Dică a dezvăluit răspunsul afaceristului. 

"Tănase e caz special, eu niciodată nu am vorbit ca jucător cu patronul. Tănase era important, jucător important pentru echipă. Nu cred că (n.r. - Gigi Becali) mai vorbeşte cu jucători acum, din ce ştiu eu nu, e posibil să mai vorbească. 

Ştiu că acum când am venit am întrebat dacă mai vorbeşte şi a zis că nu mai vorbeşte. Nu pot să zic dacă mai vorbeşte, că nu ştiu", a spus Nicolae Dică pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare