Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nicolae Stanciu a marcat un gol superb din interiorul careului

VIDEO | Nicolae Stanciu a marcat un gol superb din interiorul careului
Comentarii

Nicolae Stanciu a reuşit un gol superb în partida Wuhan Three Towns - Guangzhou City.

VIDEO | Nicolae Stanciu a marcat un gol superb din interiorul careului 

Wuhan Three Towns, echipa lui Nicolae Stanciu, primeşte vizita formaţiei Guangzhou City în etapa cu numărul 23 din campionatul Chinei.

Nicolae Stanciu este titular şi a marcat în minutul 11 al partidei. Stanciu a deschis scorul cu o execuţie superbă din interiorul careului!

Momentan, lider în Chinese Super League este Shandong Luneng cu 56 de puncte, care a depăşit echipa românului, care are 53 de puncte.

Nicolae Stanciu (29 de ani) s-a transferat în iarnă în China, la Wuhan Three Towns, unde a avut un început de ”aventură” remarcabil, cu şapte goluri şi şapte assist-uri în 15 meciuri.

Anamaria Prodan, planuri mari pentru mijlocaşul român

Evoluţiile foarte bune ale fotbalistului de 29 de ani au determinat-o pe impresara acestuia să declare că "va fi nevoită" să îi caute o echipă mai bine cotată.

"Îmi frec mâinile de bucurie pentru Nicolae Stanciu, ale cărui evoluţii din China mă vor determina, foarte probabil, să-i caut o nouă echipă.

Poate mai repede decât credea unul sau altul. Personal, cred că dacă o tine aşa, va pleca iar undeva într-un loc frumos!", a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro. 

A anunţat revoluţia în lotul naţionalei. Ce decizie a luat Edi Iordănescu şi ce fotbalişti apar: "Să vă aşteptaţi la asta"

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare