Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, caut antrenor! Eugen Neagoe, anunţ clar după ce a provocat demiterea lui Dică: ”Nu cred că se aşteptau”

FCSB, caut antrenor! Eugen Neagoe, anunţ clar după ce a provocat demiterea lui Dică: ”Nu cred că se aşteptau”

Fotbal intern

Comentarii

Eugen Neagoe (55 de ani) a oferit detalii cu privire la plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB, pe care chiar el a provocat-o odată cu victorie reuşită de U Cluj în faţa vicecampoanei, scor 2-1, în etapa a 16-a din Superligă.

FCSB este în căutare de antrenor după ce a anunţat despărţirea de Nicolae Dică.

Una dintre variantele vehiculate intens pentru a lua locul lăsat vacant la conducerea vicecampioanei României este şi Eugen Neagoe. Acesta a fost dorit şi de Sorin Cârţu la Universitatea Craiova.

FCSB, caut antrenor! Eugen Neagoe, anunţ clar după ce a provocat demiterea lui Dică: ”Nu cred că se aşteptau”

Totuşi, în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu formaţia olteană, Neagoe a temperat zvonurile care l-ar da plecat de la U Cluj.

Tehnicianul de 55 de ani a subliniat că se concentrează pe ce are de făcut la gruparea ardeleană şi este de părere că FCSB nu a jucat slab în meciul de pomină, ci că U Cluj a avut o prestaţie la un nivel ridicat.

”Astea cu listele... Am mai fost pe liste. Şi Sorin Cârţu a zis că am fost pe lista Universităţii Craiova, scurtă sau foarte scurtă, dar n-am ajuns acolo. Când apar astfel de discuţii, mai ales în media, orice antrenor trebuie să se simtă bine, atunci înseamnă că munca îi este apreciată.

De la discuţiile apărute în presă la ce se întâmplă la FCSB, e cale lungă. FCSB e echipă mare, ştie ce are de făcut în bucătăria ei, îi urez succes cu West Ham.

Dacă, dacă... Nu avem despre ce să vorbim, dacă aş fi luat în considerare o eventuală propunere. Sunt aici, la Cluj, nu mă gândesc decât la meciul cu Craiova, concentrarea mea e doar la U.

Nu vreau, nici nu voiam, ca Nicolae Dică să-şi ceară scuze că n-am dat mâna după meci. Eu sunt de acord cu scuzele venite, nici nu ştiu dacă trebuia să-mi ceară scuze...

FCSB nu a făcut un joc prost, noi am evoluat foarte bine. Nu cred că se aşteptau ca noi să fim agresivi din start, să avansăm din primul minute. Ne-a ieşit în mare tot ceea ce am pregătit la antrenamente.

Până la eliminarea lui Romario, am fost echipa care a controlat meciul, mai putea da 4-5 goluri, fără falsă modestie. Chipciu a avut două oportunităţi, Thiam bară transversală, alte două ocazii mari”, a declarat Neagoe, înaintea partidei dintre Universitatea Craiova şi U Cluj.

Meciul Universitatea Craiova - U Cluj se va disputa sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 21:00, în etapa a 17-a din Superligă.

Afla mai multe despre: neagoefcsbu cluj 

viewscnt
Articole similare