Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu a fost pe lista scurtă, ci pe una foarte scurtă a noastră”. Dorit de FCSB, Neagoe a fost la un pas de o rivală: ”Chiar eu am discutat cu el”

”Nu a fost pe lista scurtă, ci pe una foarte scurtă a noastră”. Dorit de FCSB, Neagoe a fost la un pas de o rivală: ”Chiar eu am discutat cu el”
Comentarii

Eugen Neagoe (55 de ani) este unul dintre antrenorii doriţi de Gigi Becali care să îi ia locul lui Nicolae Dică la FCSB. Tehnicianul a fost însă la un pas să facă trecerea la o altă rivală din Superligă, anunţul venind chiar din partea conducerea acesteia.

Eugen Neagoe a provocat despărţirea lui Nicolae Dică de FCSB, după meciul în care echipa pe care o pregăteşte, U Cluj, a învins-o pe vicecampioană în meciul direct, scor 2-1.

Mai mult, la finalul meciului, Neagoe i-a bătut obrazul lui Dică pentru că a refuzat să să îi strângă mâna. Fostul antrenor de la FCSB i-a cerut acestuia scuze pentru gestul făcut.

În aceste zile, s-a speculat intens pe seama faptului că Eugen Neagoe i-ar putea lua locul lui Nicolae Dică la conducerea băncii tehnice a celor de la FCSB.

Totuşi, Gigi Becali a anunţat cine va ocupa acea poziţie, cu condiţia să aibă rezultate în partidele imediat următoare ale roş-albaştrilor.

”A fost pe lista foarte scurtă a noastră”

În cazul lui Neagoe, acesta a fost dorit însă la un alt club important din Superligă. Este vorba despre Universitatea Craiova, pregătită la momentul de faţă de Mirel Rădoi.

Informaţia a fost dezvăluită chiar de Sorin Cârţu, preşedintele grupării din Bănie. Acesta a subliniat că l-a dorit insistent pe Neagoe la Craiova şi chiar el este cel care a purtat discuţiile cu actualul tehnician al lui U Cluj.

”Este un antrenor care mie îmi place, care a dovedit şi a făcut rezultate la toate echipele pe care le-a antrenat. Şi noi l-am vrut şi nu fac o strategie, cum fac alţii înainte de meciul direct, asta e realitatea.

El nu a fost pe o listă scurtă, ci pe una foarte scurtă a noastră, chiar eu am discutat cu el şi i-am spus la ce ne gândim”, a declarat Sorin Cârţu, citat de Fanatik, despre antrenorul lui U Cluj.

Următoarea partidă a Universităţii Craiova este chiar împotriva celor de la U Cluj, sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 21:00, motiv pentru care oficialul din Bănie l-a lăudat pe Neagoe.

”Universitatea Cluj este o echipă foarte grea, a avut evoluţii frumuşele şi înainte de venirea lui «Geană», dar mai ales după ce el a preluat-o.

Pentru orice echipă este foarte dificil să joace contra lui U Cluj şi noi vom avea un meci foarte greu sâmbătă”, a completat Cârţu.

Afla mai multe despre: craiovaneagoe 

viewscnt
Articole similare