Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Păreri împărţite după ce Eugen Neagoe i-a bătut obrazul lui Nicolae Dică: ”Pare că eşti cam nesimţit” / ”Poate avea nevoie la baie” | EXCLUSIV

Păreri împărţite după ce Eugen Neagoe i-a bătut obrazul lui Nicolae Dică: ”Pare că eşti cam nesimţit” / ”Poate avea nevoie la baie” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

La finalul partidei dintre U Cluj şi FCSB, câştigată de ardeleni cu 2-1, Nicolae Dică nu i-a strâns mâna lui Eugen Neagoe, gest care l-a făcut pe tehnicianul ”şepcilor roşii” să îi bată obrazul omologului său. Dacă Basarab Panduru a fost de partea lui Neagoe în această situaţie, Florin Rădcuioiu i-a ţinut partea lui Dică.

Partida cu U Cluj, pierdută de FCSB cu 1-2, i-a fost fatală lui Nicolae Dică. Tehnicianul vicecampioanei a ajuns la capătul puterilor şi a decis să îşi dea demisia, la ”sugestia” patronului.

Supărat la finalul confruntării de pe Cluj Arena, Nicolae Dică nu s-a dus să îi strângă mâna lui Eugen Neagoe, gest care l-a făcut pe antrenorul ”şepcilor roşii” să îi bată obrazul.

Basarab Panduru a afirmat că îi place cum a procedat Neagoe, în contextul în care este un semn de respect şi fair-play să strângi mâna antrenorului advers înainte şi după meci.

Păreri împărţite după ce Eugen Neagoe i-a bătut obrazul lui Nicolae Dică

Mie îmi place ce face Neagoe, aşa făceam şi eu, mai ales când veneau la Timişoara, mă duceam înaintea meciului, <<bine aţi venit, baftă>>, dar nu trebuie să faci nici asta.

Nu mă aştept acum să îmi facă altcineva mie, depinde de fiecare om, depinde de tine cum eşti. Că eşti nervos, că nu eşti, aste e altă treabă, dar la noi şi în Spania, nu ştiu dacă şi în Italia, nu e tradiţia din Anglia.

În Anglia e tradiţie să dai mâna şi înainte şi după, acolo e tradiţie şi aşa trebuie să faci, pentru că, dacă nu faci aşa, nu că te ia antrenorul, te ia toată lumea la 'tocat', că pare că eşti nesimţit dacă nu dai mâna într-un fotbal în care toată lumea dă mâna cu toată lumea.

Aici nu am auzit de nicio tradiţie, ţine de fiecare. La noi nu e obligatoriu, dar în Anglia e. Nu e obligatoriu că... îţi taie vreo două milioane din salariul ăla de 10 milioane. Acolo e legea nescrisă”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Florin Răducioiu nu a fost de acord cu fostul său coechipier de la naţională şi a afirmat că nu trebuia să i se bată obrazul lui Dică, întrucât acesta s-ar fi putut grăbi la vestiar din alte motive.

Nu sunt de acord cu Neagoe, să faci aşa nu se face. Trebuie acceptată decizia lui Dică, faptul că probabil era supărat, că nu va mai fii antrenorul... e de respectat decizia lui.

Nu sunt de acord că Eugen a făcut aşa (n.r. că i-a bătut obrazul). Probabil omul putea să aibă alt motiv, să meargă la toaletă, orice”, a spus Florin Răducioiu.

Eugen Neagoe a afirmat încă din urma meciului că, deşi îi înţelege supărarea, consideră că a fost un gest urât că Dică nu i-a strâns mâna.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare