Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul căutat de Gigi Becali a confirmat interesul venit dinspre FCSB şi a dat răspunsul: "Tot ce s-a discutat este real"

Antrenorul căutat de Gigi Becali a confirmat interesul venit dinspre FCSB şi a dat răspunsul: "Tot ce s-a discutat este real"

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a recunoscut interesul venit dinspre FCSB, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia.

Liviu Ciobotariu, despre interesul lui Gigi Becali

FCSB caută al treilea antrenor al sezonului, după plecările lui Toni Petrea şi Nicolae Dică. Printre variantele lui Gigi Becali sunt: Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe, Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru, dar şi un antrenor străin dezvăluit de sursele Orange Sport. 

Dintre aceştia, cel mai aproape a fost principalul de la FC Voluntari, Liviu Cibiotariu, care a recunoscut propunerea refuzată. 

"V-aş ruga să nu insistaţi pe acest subiect. Tot ceea ce s-a scris şi s-a discutat în media este real. Cei de la FCSB m-au dorit şi vreau să le mulţumesc celor care m-au propus şi domnului Gigi Becali care s-a gândit la mine. Faptul că am avut rezultate bune aici, înseamnă că am fost apreciat pentru tot ce am făcut aici şi în cariera mea.

Nu vreau să discut mai multe despre acest subiect. Motivele nu am să vi le spun, pentru că nu pot să vă spun gândurile mele şi nu este normal să spun ce am vorbit cu ei. A fost o decizie a mea pe care am luat-o. Dacă sunt aici îmbrăcat cu tricoul lui FC Voluntari, înseamnă că am decis să rămân aici", a declarat Liviu Ciobotariu. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că Mihai Pintilii şi Thomas Neubert vor antrena echipa până în decembrie.

"În cariera mea, am lucrat cu foarte mulţi oameni, foarte mulţi conducători. Printre alţii domnul Badea, de la Dinamo, cu Cristi Borcea, cu Adi Porumboiu, cu Claudiu Maior, cu Nichita, de la Iaşi, cu domnul Iftime, de la Botoşani şi am avut colaborare perfectă, deci niciodată nu s-a pus problema, cel puţin la mine, ca să intru în discuţii sau în alte probleme. Puteţi să discutaţi cu dânşii. Am avut o relaţie corectă, bună, care să fie benefică pentru echipă, deci nu se pune problema asta.

Dacă eram liber, nu ştiu dacă aş fi mers la FCSB. Altele ar fi fost datele problemei. Eu am o clauză de reziliere numai pentru tranfer în străinătate", a mai spus Ciobotariu.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariunicolae dicagigi becali 

viewscnt
Articole similare