Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imagini superbe cu un grup de copii fani FCSB. Au venit şi cu o propunere de antrenor: ”Ionuţ Pârvu este cel mai bun” :)

VIDEO | Imagini superbe cu un grup de copii fani FCSB. Au venit şi cu o propunere de antrenor: ”Ionuţ Pârvu este cel mai bun” :)

FCSB

Comentarii

Mai mulţi copii veniţi din Râşnov, fani FCSB, au făcut spectacol înainte de meciul cu West Ham United, câştigat de englezi cu 3-0.

În jur de 20.000 de spectatori au asistat la partida dintre FCSB şi West Ham United, în ciuda faptului că vicecampioana României nu mai avea nicio şansă de calificare.

Printre ei au fost şi foarte mulţi copii. Un grup de mici suporteri FCSB venit de la Râşnov a făcut spectacol înainte de meci.

Mai mulţi copii au făcut spectacol înainte de FCSB - West Ham United: ”Ionuţ Pârvu, cel mai bun antrenor”

FCSB s-a bucurat de susţinerea multor suporteri veniţi din provincie. Un grup de copii a venit de la Râşnov pentru această partidă şi micuţii au fost extrem de încântaţi.

Foarte gălăgioşi, aceştia au cântat cântece la modă care erau la modă în urmă cu 15 ani, în galeria FCSB-ului, când ei încă nu erau născuţi.

Ei spun însă că au urmărit pe YouTube imagini cu meciurile şi cu galeria FCSB şi aşa au aflat că sunt asociate cu atmosfera de la meciurile echipei favorite.

Cu optimismul lor de copii, ei s-au arătat foarte încrezători în şansele FCSB-ului în faţa lui West Ham United: ”Le dăm depresie”, a strigat unul dintre copii.

Câţiva dintre ei au regretat că Nicolae Dică a plecat din funcţia de antrenor: ”El ne-a calificat în Conference League”. Alţii nu sunt de acord ca Mihai Pintilii să rămână principal.

Micuţii au venit şi cu o propunere inedită pentru Gigi Becali, pentru banca FCSB-ului: ”Ionuţ Pîrvu, cel mai bun antrenor”.

În vârstă de 52 de ani, Ionuţ Pârvu a jucat la Steaua în perioada 1992-1996. El s-a retras în 2006, de la FC Braşov, echipă la care s-a şi lansat.

Liviu Ciobotariu are şi el susţinere în rândul copiilor. Întrebaţi de ce ar fi o variantă bună, ei au răspuns cu inocenţă: ”Să fie...”

Din păcate pentru ei, FCSB a pierdut cu 3-0 meciul cu West Ham, unul care oricum nu mai avea nicio miză. Vicecampioana României a fost cea mai slabă echipă din Conference League, cu cel mai slab golaveraj (15-0) şi cele mai multe goluri primite (18).

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare