Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele trei cuvinte rostite de Anghel Iordănescu care l-au indignat pe Basarab Panduru: "Nu era omul care să facă asta. Îţi atragi antipatia" | EXCLUSIV

Cele trei cuvinte rostite de Anghel Iordănescu care l-au indignat pe Basarab Panduru: "Nu era omul care să facă asta. Îţi atragi antipatia" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a fost indignat după ce a auzit comentariul lui Anghel Iordănescu în privinţa situaţiei dintre Steaua Bucureşti şi FCSB.

Basarab Panduru, după ce l-a auzit pe Anghel Iordănescu: "Nu-l înţeleg. Nu e normal"

Fostul selecţioner a asistat pe Arena Naţională la FCSB - West Ham 0-3, în Conference League, iar la final a fost întrebat despre conflictul dintre echipa finanţată de Gigi Becali şi Steaua Bucureşti. 

Anghel Iordănescu, personaj marcant în istoria Stelei Bucureşti, cu care a câştigat Cupa Campionilor Europeni şi titlul în România atât ca jucător, cât şi ca antrenor, a refuzat să-şi spună opinia în public. "Nu cunosc situaţia", a spus scurt Iordănescu senior. 

Fostul jucător al Stelei, Basarab Panduru, s-a arătat indignat de replica generalului. 

"Normal că o cunoaşte. Eu cred că ştie, de ce nu vrea să comenteze? Stai puţin, de ce să nu te poziţionezi? Ce se întâmplă dacă eşti într-o tabără? Nu e mai corect să fii într-o tabără decât să nu fii în niciuna? Că nu are curaj să spună două vorbe e altceva. E mai important să te duci într-o tabără decât să nu ştie lumea unde te poziţionezi. Nu era omul care să facă asta.

E un om prea important pentru istoria Stelei ca să nu te exprimi, să te poziţionezi într-o tabără. Nu mi se pare corect. Îţi atragi antipatia ambelor părţi. Steliştii vor să-l vadă pe Anghel Iordănescu, cel care nu spune nimic? Nu-l înţeleg. Nu e normal. E prea mare pentru istoria Stelei să nu aibă o părere, opinie. Dacă nici oamenii uriaşi nu au păreri, de la cine să avem păreri?", a spus imediat expertul Orange Sport. 

Ultimele detalii dinspre Steaua Bucureşti şi conflictul cu FCSB

Primul termen al recursului privind lupta pentru palmares dintre FCSB şi CSA Steaua a avut loc joi dimineaţă. Procesul a început în jurul orei 09:00 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar, după scurt timp, părţilor li s-a comunicat decizia: amânare pentru 2 martie 2023.

La câteva ore distanţă, "militarii" au obţinut o victorie. 

Chiar în ziua când şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Apărării Naţionale, Vasile Dîncu a semnat un ordin care dă posibilitatea echipei de fotbal CSA Steaua Bucureşti să poată promova în Superligă. 

Practic, prin acest ordin publicat azi în Monitorul Oficial se introduce un nou alineat care lasă o portiţă legislativă pentru sportul profesionist de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Afla mai multe despre: steaua bucurestifcsbanghel iordanescubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare