Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Consideraţi că aţi dat vreo palmă cuiva prin parcursul bun de la Chindia?”. Răspunsul fără ocolişuri al lui Toni Petrea, după a şasea victorie la Târgovişte

”Consideraţi că aţi dat vreo palmă cuiva prin parcursul bun de la Chindia?”. Răspunsul fără ocolişuri al lui Toni Petrea, după a şasea victorie la Târgovişte
Comentarii

În a 17-a etapă a Ligii 1, Chindia Târgovişte a reuşit să o învingă şi pe revelaţia începutului de sezon, Hermannstadt, scor 1-0. A fost a şasea victorie cu Toni Petrea (47 de ani) pe banca tehnică, din opt partide.

Aflată pe ultimul loc, cu nicio victorie şi doar trei puncte după 10 meciuri, Chindia Târgovişte a reuşit să revină incredibil după venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică a echipei.

Dacă Adrian Mihalcea, predecesorul său, nu reuşise să câştige niciun meci alături de formaţia dâmboviţeană, Petrea a câştigat şase din cele opt partide disputate, pierzând doar una.

Chindia le-a învins pe CSA Steaua, Rapid, FC U Craiova, Mioveni, Voluntari şi Hermannstadt sub conducerea fostului antrenor de la FCSB, remizând cu Botoşani şi pierzând, ironic, cu Ocna Tg. Mureş.

După a cincea victorie din campionat alături de noua sa echipă, Toni Petrea a ţinut să îşi laude jucătorii şi să afirme că dispune de un lot foarte bun.

Întrebat dacă parcursul bun de la Chindia ar putea reprezenta o palmă morală pentru cei care s-au îndoit de el, Petrea a afirmat că nu are nimic de demonstrat nimănui.

”Consideraţi că aţi dat vreo palmă cuiva prin parcursul bun la Chindia?”

Lăudat pentru cele reuşite la Chindia într-un timp atât de scurt şi pentru faptul că are cel mai bun procentaj de victorii din toţi antrenorii activi din Liga 1, tehnicianul târgoviştenilor a transmis că încă nu se poate compara ca antrenorii ca Dan Petrescu.

Ţin să felicit jucătorii pentru atitudine şi rezultat. Nu cred (n.r. că are o baghetă magică), apreciez lotul de jucători de care dispunem, un lot echilibrat, cu jucători de valoare, foarte modeşti, foarte muncitori.

(n.r. consideraţi că aţi dat vreo palmă cuiva prin parcursul bun la Chindia?) Nu am de demonstrat nimănui nimic, nu e nicio palmă dată nimănui, nu vreau să mă compar cu alţi antrenori care sunt mult mai titraţi decât mine şi au obţinut performanţe, nu vreau să fac comparaţii de genul.

(n.r. aveţi un procent de victorii de 68% în Liga 1, peste Dan Petrescu) Nu putem să comparăm numărul de meciuri pe care le are Dan Petrescu în Liga 1 cu al meu. Mă bucur de acest moment”, a declarat Toni Petrea.

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare