Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Liga 1 care joacă cum ”şi-ar dori Gigi Becali”: ”Cred că ăsta e jocul modern”. Laude pentru antrenor | EXCLUSIV

Echipa din Liga 1 care joacă cum ”şi-ar dori Gigi Becali”: ”Cred că ăsta e jocul modern”. Laude pentru antrenor | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În a 17-a etapă a Ligii 1, Universitatea Craiova a reuşit să lege a patra victorie la rând în campionat, după ce a învins-o pe U Cluj, scor 1-0. În urma partidei, invitaţi în studioul Orange Sport, Iulian Miu şi Andrei Vochin au vorbit la superaltiv despre echipa oletană.

Universitatea Craiova a avut parte de un început dezastruos de sezon, dar, după venirea lui Mirel Rădoi şi încă câţiva paşi greşiţi, oltenii par să fie pe drumul cel bun.

În prima repriză a meciului cu U Cluj, conform antrenorului din Bănie, echipa gazdă ar fi avut aproape 80% posesie, dominând-o autoritar pe formaţia care de abia a învins-o pe FCSB.

În final, oltenii s-au impus doar cu 1-0, dar prestaţia lor a fost lăudată de Andrei Vochin şi Iulian Miu, care l-au lăudat pe Mirel Rădoi pentru ce a reuşit până acum în Bănie.

Oficialul de la CSA Steaua a afirmat că se aştepta, din discuţiile avute cu fostul selecţioner, ca acesta să ”facă treabă” la echipa de club cu care va semna.

Echipa din Liga 1 care joacă cum ”şi-ar dori Gigi Becali”

Era la un moment dat discuţia că o să ajungă la Craiova. Iar din discuţiile pe care le-am avut, mi-am dat seama că la echipa la care va fi, va face treabă.

Am şi văzut atitudinea lui după acel meci cu FC Argeş. La pauză, ne-am uitat exact cum a schimbat şi cum a aşezat jucătorii. Până la urmă am descifrat şi am înţeles acele schimbări.

O echipă combinativă, îmi place cum joacă, nu refuză jocul. Cred că ăsta e jocul modern”, a declarat Iulian Miu, la Orange Sport.

Impresionat de cele văzute în jocul Craiovei, Andrei Vochin a sugerat că un astfel de fotbal s-ar potrivi pretenţiilor de posesie ale lui Gigi Becali la FCSB.

De la meciul cu FC Argeş, Craiova strânge cinci victorii consecutive, o suită de victorii importantă, dar ceea ce mi-a plăcut în seara asta a fost jocul.

A fost un joc de maxim siguranţă, dar cu mingea sub control, cam ce şi-ar dori Gigi Becali la FCSB cred. Vrea posesia, adică vrea să fie mingea la noi”, a adăugat Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare