Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vai de capul meu!”. Suma de transfer transfer obţinută de CFR Cluj pentru un jucător l-a şocat pe Basarab Panduru: ”Am văzut contractul” | VIDEO EXCLUSIV

”Vai de capul meu!”. Suma de transfer transfer obţinută de CFR Cluj pentru un jucător l-a şocat pe Basarab Panduru: ”Am văzut contractul” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Aflat într-o discuţie cu moderatorul Dan Udea despre cele mai importante sume de transfer obţinute de CFR Cluj, Basarab Panduru a fost şocat când a auzit cât a reuşit să obţină campioana României pentru un jucător vândut în urmă cu doi ani, dar revenit între timp.

În ciuda faptului că a reuşit să cucerească ultimele cinci titluri la rând, CFR Cluj nu a reuşit să vândă pe sume importante niciunul dintre jucătorii care au contribuit la aceste performanţe.

Kevin Boli, conform transfermarkt, a fost transferat în China pentru 2,5 milioane de euro, în timp ce a doua cea mai profitabilă plecare din Gruia în ultimii cinci ani a fost cea a lui Mihai Bordeianu, pentru 1,4 milioane de euro.

În aceeaşi perioadă, FCSB a reuşit să obţină 13 milioane de euro pentru Dennis Man, 4,2 milioane pentru Olimpiu Moruţan şi 3 milioane pentru căpitanul Florin Tănase.

Universitatea Craiova stă şi mai bine la acest capitol, prin plecările notabile ale lui Valentin Mihăilă, pentru 9 milioane de euro, Alex Mitriţă, pentru 9 milioane, şi Alex Cicâldău, pentru 6,5 milioane.

Vânzarea de jucători nu este o prioritate pentru CFR Cluj, dar Basarab Panduru a fost şocat când a auzit cât au obţinut ardelenii pentru Mihai Bordeianu.

Transferat de Al Qadsiah (Arabia Saudită) în octombrie 2020, unde a petrecut un an, înainte de a reveni în Gruia, ”tricolorul” i-a costat pe saudiţi nu mai puţin de 1,4 milioane de euro, conform lui Dan Udrea.

Moderatorul Orange Sport a dezvăluit că a văzut contractul şi suma de transfer, iar Basarab Panduru a fost şocat că cei de la Al Qadsiah au fost dispuşi să plătească atât de mult pentru mijlocaşul campioanei.

Suma de transfer transfer obţinută de CFR Cluj pentru un jucător l-a şocat pe Basarab Panduru

Basarab Panduru:

- În ultimii cinci ani, zi-mi un jucător pe care l-a vândut CFR pe un milion.

Dan Udrea:

- Pe Bordeianu.

Panduru:

- Bordeianu, ce? Sub un milion...

Udrea:

- 1,4 milioane.

Panduru:

- 1,4 milioane? Vai de capul meu...

Udrea:

- Asta a fost şi reacţie mea până am văzut contractul. Suma: 1,4 milioane.

Panduru:

- Ai văzut contractul?

Udrea:

- Da.

Panduru:

- Că la noi nu vezi niciun contract.

Udrea:

- 1,4 milioane. Nici eu nu credeam.

Afla mai multe despre: mihai bordeianu 

viewscnt
Articole similare