Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ar trebui încercat". Antrenorul campion pe care MM îl vede la FCSB! Are contract până în 2024 | EXCLUSIV

"Ar trebui încercat". Antrenorul campion pe care MM îl vede la FCSB! Are contract până în 2024 | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre posibilitatea ca Dan Petrescu (54 de ani), antrenor campion cu CFR Cluj, să ajungă la FCSB în viitor şi a spus că "ar trebui încercat", dar că nu crede că s-ar potrivi cu Gigi Becali. "Bursucul" are contract cu CFR Cluj până în 2024.

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al FCSB, a spus că având în vedere că Dan Petrescu a făcut junioratul în Ghencea şi e aproapiat de clubul "roş-albastru", "ar trebui încercat" la FCSB. Totuşi, există un impediment. "Bursucul" are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024 şi, în plus de asta, nu crede că s-ar potrivi cu Gigi Becali patron.

"Ar trebui încercat". Antrenorul campion pe care MM îl vede la FCSB! Are contract până în 2024 | EXCLUSIV

Silviu Tudor Samuilă l-a întrebat pe Mihai Stoica, în direct la Orange Sport, dacă Dan Petrescu nu ar fi o soluţie pentru banca tehnică a FCSB şi dacă există vreo şansă ca "Bursucul" să ajungă în viitor să antreneze echipa "roş-albastră", având în vedere trecutul în roşu şi albastru al acestuia.

MM a spus că e convins că Dan Petrescu n-ar putea antrena niciodată pe FCSB pentru că nu se potriveşte cu "cerinţele" lui Gigi Becali."(n.r. - Dacă ar putea antrena Dan Petrescu pe FCSB) Nu. Sunt convins că nu", a răspuns Mihai Stoica, apoi a argumentat.

"Nu ştii dacă se potriveşte, dar, logic, dacă discutăm de ADN, sigur că ar trebui încercat. Dar nu depinde, nici de Petrescu, nici de mine. (n.r.- N-ar fi fericiţi suporterii cu rezultate, dar cu joc mai puţin spectaculos) Suporterii, da, dar Gigi nu", a mai spus managerul general al FCSB şi expertul Orange Sport, Mihai Stoica.

Dan Petrescu urmează să primească din partea conducerii CFR-ului prelungirea contractului scadent în 2024, până în 2029. Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a anunţat că are de gând să-i prezinte o oferte de prelungire a contractului "Burscului".

4 - patru titluri de campion a cucerit Dan Petrescu cu CFR Cluj şi are în palmares
2 - două calificări în primăvara europeană a reuşit "Bursucul" cu CFR, una în Europa League şi una în Conference League

Afla mai multe despre: mihai stoica dan petrescu antrenor fcsbdan petrescu antrenor fcsbmihai stoica antrenor fcsbmihai stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare