Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e alesul lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului l-a sunat deja pentru a-l înlocui pe Dică: "Da, putem colabora"

El e alesul lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului l-a sunat deja pentru a-l înlocui pe Dică: "Da, putem colabora"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică şi-a dat demisia de pe banca tehnică a FCSB-ului, la începutul acestei săptămâni, iar acum Gigi Becali este în căutarea unui nou antrenor.

Nicolae Dică a demisionat în urma înfrângerii suferite de FCSB, scor 1-2, în deplasarea de la U Cluj, iar partida de joi, pierdută şi aceasta de roş-albaştri, 0-3, cu West Ham, a fost pregătită de Mihai Pintilii.

Acum, Gigi Becali este în căutarea omului potrivit pentru banca tehnică a echipei sale. După ce a fost refuzat de Eugen Neagoe şi de Liviu Ciobotariu, latifundiarul din Pipera s-a îndreptat acum către Ilie Poenaru. De altfel, Becali l-a contactat pe antrenorul care a demisionat, tot în această săptămâna, de pe banca celor de la UTA.

În plus, Ilie Poenaru este sigur că poate lucra cu patronul FCSB-ului, astfel că cele două părţi sunt foarte aproape de a bate palma.

"Eu vreau să cred că se poate colabora cu Gigi. Spun asta gândindu-mă la felul meu de a fi, îmi place să comunic, să argumentez, să explic. Depinde de fiecare cum ştie să gestioneze o astfel de relaţie.

Când accepţi să mergi la FCSB, ştii unde intri. Poţi să-ţi faci anumite strategii şi aici vorbesc despre finanţatori la modul general. Oamenii cheltuiesc, totuşi, nişte bani, îşi doresc anumite lucruri, trebuie să ţii cont într-un fel sau altul de aceste chestiuni. Important e să ajungi la un numitor comun" , a declarat Ilie Poenaru pentru playsport.ro.

UTA s-a despărţit, marţi, de Ilie Poenaru. Antrenorul fusese prezentat de arădeni pe 23 mai, staff-ul său fiind format din antrenorul secund Marin Dună, antrenorul cu portarii Gabriel Vasiliu, analistul video Gabriel Glăvan şi preparatorii fizici Alexandru Petcu şi Vlad Nicoară.

Poenaru a mai condus în cariera sa echipele FC Voluntari, Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş.

Ilie Poenaru a lăsat-o pe UTA pe penultimul loc (15), cu 16 puncte după 16 etape, echipa având cinci înfrângeri în ultimele şase etape.

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare