Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer total surprinzător la FCSB. Scapă de Becali şi semnează pe alt continent. Ce sumă urmează să încaseze roş-albaştrii

Transfer total surprinzător la FCSB. Scapă de Becali şi semnează pe alt continent. Ce sumă urmează să încaseze roş-albaştrii

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă, iar Gigi Becali vrea să schimbe lotul din temelii în iarna acestui an.

Latifundiarul din Pipera a primit deja o primă ofertă importantă pentru unul dintre jucătorii de care vrea să se despartă în pauza de iarnă. Urmărit în trecut şi de Arsenal, Ianis Stoica este dorit acum în MLS.

Atacantul de 19 ani nu se regăseşte în tricoul FCSB-ului, iar Gigi Becali l-a trecut deja pe lista neagră. Deşi a refuzat, în vară, o ofertă importantă venită din liga secundă din Franţa, pentru Ianis Stoica, patronul roş-albaştrilor este dispus acum să accepte negocierile cu americanii.

Echipa din MLS a pregătit suma de un milion de euro pentru FCSB, însă Gigi Becali vrea să-l dea doar sub formă de împrumut pe Ianis Stoica, astfel că cele două părţi vor continua negocierile.

Evaluat la un milion de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Ianis Stoica n-a marcat niciun gol în cele 18 meciuri jucate pentru FCSB, în toate competiţiile, în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare