Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi portari din Superligă pe care Helmut Duckadam îi vrea la echipa naţională: ”Amândoi sunt valoroşi, dar el este din ce în ce mai bun!” EXCLUSIV

Cei doi portari din Superligă pe care Helmut Duckadam îi vrea la echipa naţională: ”Amândoi sunt valoroşi, dar el este din ce în ce mai bun!” EXCLUSIV
Comentarii

Helmut Duckadam susţine că Edi Iordănescu trebuie să cheme la naţională doi portari din Superligă.

Ştefan Târnovanu a devenit titular la FCSB în a doua parte a sezonului trecut, iar în play-offul trecut a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai roş-albaştrilor. Gigi Becali l-a cumpărat de la Poli Iaşi în ianuarie 2020 cu 200.000 de euro, astfel a pus mâna pe o nouă "perlă".

Gigi Becali s-a săturat de greşelile repetate ale lui Andrei Vlad. În trecut, fostul număr 1 de la FCSB a fost în mare formă, dar greşelile repetate l-au făcut să devină rezervă. 

La Rapid, Horaţiu Moldovan este numărul 1. Portarul nu are adversar, iar intervenţiile salvatoare pe care le-a avut la echipa din Giuleşti l-au transformat într-unul dintre cei mai apreciaţi portari din Superligă. 

Helmut Duckadam susţine că Horaţiu Moldovan şi Ştefan Târnovanu ar trebui să fie solicitaţi de Edi Iordănescu la echipa naţională. Fostul portar al Stelei susţine că jucătorul de la FCSB a progresat şi a devenit mai sigur pe el. 

”Amândoi sunt portari valoroşi, amândoi merită să fie la naţională. Târnovanu e din ce în ce mai sigur pe el”, a spus Helmut Duckadam, la Orange Sport. 

Silviu Lung JR. a făcut topul portarilor din Liga 1: ”Cel mai mult îmi place de el!” Târnovanu nu a avut loc pe lista fostului internaţional

”Cel mai mult îmi place de Popa, de la Voluntari. Îmi place foarte mult de Moldovan de la Rapid, îmi place Cabuz, îmi place Aioani, îmi place portarul de la Craiova, Popa. România a avut mereu şi are portari buni”, a spus Silviu Lung JR., în exclusivitate, pentru OrangeSport. 

Afla mai multe despre: românia-târnovanu-moldovan-duckadam 

viewscnt
Articole similare