Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezastru la un club din Liga 1! Preşedintele, cu lacrimi în ochi : ”Fac împrumuturi în numele personal şi iau pastile pentru a salva echipa”

VIDEO | Dezastru la un club din Liga 1! Preşedintele, cu lacrimi în ochi : ”Fac împrumuturi în numele personal şi iau pastile pentru a salva echipa”

Superliga

Comentarii

De abia revenită în Liga 1, Petrolul Ploieşti deja se află într-o situaţie dezastruoasă, cu conturile clubului fiind goale. Preşedintele Costel Lazăr a ajuns să facă împrumuturi în ”numele personal” pentru a aduce bani la echipă şi a atacat în urma meciului cu UTA autorităţile locale de la Ploieşti şi din Prahova.

În urmă cu aproape 10 ani, sub comanda lui Cosmin Contra, Petrolul Ploieşti reuşea să cucerească Cupa României şi să încheie campionatul pe podium, doar în urma FCSB-ului şi celor de la Pandurii.

Acela a fost vârful revenirii clubului prahovean, care, după ani de mediocritate, reuşea să revină aproape de elita Ligii 1, la fel ca în perioada de glorie de la finalul anilor 50'.

Afectată de grave probleme financiare, Petrolul a retrogradat şi s-a desfiinţat în 2016, fiind reînfiinţat de fani în Liga 4 şi reuşind să revină pe prima scenă a fotbalului românesc în 2022.

Însă, se pare că aceleaşi greşeli se repetă: ”lupii galbeni” se află într-o situaţie dezastruoasă din punct de vedere financiare, iar preşedintele a început să îşi facă împrumuturi pe numele propriu pentru a ajuta clubul.

În urma victoriei cu UTA, scor 2-1, obţinută cu emoţii, după ce arădenii reuşiseră să reducă din diferenţă, Costel Lazăr a lansat un atac la adresa autorităţilor locale şi a dezvăluit că a ajuns să ia pastile din cauza stresului cauzat de postul său.

Dezastru la un club din Liga 1

 

Ne ajută doar sponsorii şi sunt foarte dezamăgit, încă o dată vă spun, pentru că Petrolul e echipa Ploieştiului, echipa prahovenilor, echipa petroliştilor. Şi nimeni nu face nimic în afară de sponsorii pe care îi avem.

Vreau să le mulţumesc sponsorilor, pentru că au făcut eforturi, vreau să le mulţumesc acelor persoane care au venit tot timpul să întrebe şi să susţină cât de mult sau puţin au putut acest club.

Vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru caracterul de care dau dovadă, pentru că traversăm nişte momente foarte dificile din punct de vedere financiar. Adică să tot ajungi să cerşeşti bani în dreapta şi în stânga, să iei împrumuturi... nu se poate domnilor.

Mă dezamăgeşte atitudinea autorităţilor locale, care sunt indiferente. Este foarte mare păcat că ne batem joc de această echipă. O bătaie de joc, din punctul meu de vedere.

Sunt extraordinar de dezamăgit, pentru că nu se poate aşa ceva. Nu se poate echipa Ploieştiului să sufere! Nu le e ruşine acestor oameni, care stau în funcţii? Este strigător la cer, credeţi-mă!

(n.r. aţi avut palpitaţii pe final?) Da, am avut, iau pastile, medicamente, să ţinem Petrolul în Liga 1. Şi fac împrumuturi în numele meu personal”, a declaraat Costel Lazăr.

Afla mai multe despre: costel lazăr 

viewscnt
Articole similare