Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am semi-minţit". FCSB, anunţ de ULTIMA ORĂ! Răspuns de la ultimul antrenor ofertat | EXCLUSIV

"Am semi-minţit". FCSB, anunţ de ULTIMA ORĂ! Răspuns de la ultimul antrenor ofertat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (37 de ani) antrenorul despre care s-a spus că va prelua definitiv banca FCSB după plecarea lui Nicolae Dică, la finalul perioadei de intermat. Răspunsul lui Pintilii a fost un "nu" categoric, iar Mihai Stoica a vorbit din nou despre vehemenţa cu care a refuzat "Pinti" să fie antrenor principal la FCSB.

Sinceritatea lui Mihai Pintilii, care a spus "nu" răspicat ofertei de a deveni antrenor principal la FCSB, după ce a fost "secund" pentru mai mulţi tehnicieni ai "roş-albaştrilor", l-a făcut pe Mihai Stoica să spună adevărul în privinţa posibilităţii ca "Pinti" să fie de acum încolo principal la FCSB.

"Am semi-minţit". FCSB, anunţ de ULTIMA ORĂ! Răspuns de la ultimul antrenor ofertat | EXCLUSIV

Gigi Becali caută antrenor principal pentru FCSB după despărţirea de Nicolae Dică, iar varianta Mihai Pintilii părea că prinde din ce în ce mai mult contur, mai ales după refuzul lui Liviu Ciobotariu. Doar că şi Mihai Pintilii a spus "nu", astfel că în acest moment căutările continuă.

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica a spus că prin declaraţiile pe care le-a făcut despre posibilitatea ca Pintilii să preia banca tehnică a FCSB definitiv a "semi-minţit" şi a încercat să umble "la sentiment" cu fostul căpitan al "roş-albaştrilor".

"Pare că e foarte sincer. Nu cred că e un defect să fii transparent şi să fii sincer. De regulă, dacă minţi, minciuna având picioare foarte scurte, nu prea e ok. Dar aşa... Da. Eu am semi-minţit, aşa, că am spus că 'hai să vedem cum suntem şi după aia o să vedem, că nu ne grăbim'. Am zis că poate, poate apăs pe butonul de dragoste", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Liviu Ciobotariu, antrenor care a şi refuzat deja oferta de la FCSB, şi Ilie Poenaru sunt variantele la care Gigi Becali s-a gândit pentru banca tehnică. În plus, Orange Sport a anunţat în exclusivitate că impresari apropiaţi de Gigi Becali i-au propus varianta unui antrenor străin, Nestor El Maestro.

Afla mai multe despre: mihai pintilii antrenor fcsbfcsb antrenor mihai pintiliimihai stoica mihai pintiliigigi becali antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare