Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răstunare de situaţie! Antrenorul ales de Becali "nu poate" sta pe banca FCSB. Lovitură în plin!

Răstunare de situaţie! Antrenorul ales de Becali "nu poate" sta pe banca FCSB. Lovitură în plin!

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că Mihai Pintilii (37 de ani) "nu poate să rămână şi nu poate să antreneze" la FCSB. Motivul? "Pinti" nu are licenţă şi nu va putea da indicaţii de pe banca tehnică a FCSB, deşi există cazurile Marius Croitoru sau Ilie Poenaru.

Gigi Becali şi-ar fi dorit ca Mihai Pintilii să rămână în continuare pe banca tehnică a FCSB după perioada de interimat pe care o asigură la echipa "roş-albastră". Totuşi, Pintilii "nu poate să rămână şi nu poate să antreneze" la FCSB deoarece nu are licenţă UEFA.

Pintilii nu rămâne principal la FCSB! MM: "Nu poate să antreneze, va avea mari probleme" | EXCLUSIV

Mihai Stoica a vorbit, în direct la Orange Sport, despre faptul că Pintilii a spus în repetate rânduri că nu-şi doreşte, momentan, să fie antrenor principal la FCSB. MM a dezvăluit că nici n-ar avea cum. Managerul FCSB a spus că Pintilii "nu poate să rămână" şi "nu poate să antreneze" la FCSB.

Motivul? Mihai Pintilii nu are licenţă şi nu va putea da indicaţii echipei de pe banca tehnică, aşa cum a fost şi cazul lui Mirel Rădoi. Deşi există exemplele lui Marius Croitoru sau Ilie Poenaru, Mihai Stoica a dezvăluit că are informaţii că, în viitor, antrenorii care n-au licenţă "vor avea mari probleme".

"Toată lumea ţine la Pintilii, a fost liderul vestiarului, e un om bun în faţa căruia te poţi descărca. (...) Nu poate să rămână. Ştii de ce? Nu poate să antreneze, nu poate să rămână. Vor avea mari probleme antrenorii care n-au licenţă, nu vor mai avea voie să dea indicaţii. Oricum trebuie să aducem antrenor, nu putem să păcălim.

Pintilii va fi, îi va veni şi lui rândul, dar pentru asta trebuie să-şi licenţa", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Nicolae Dică a plecat de la FCSB şi a lăsat banca tehnică a echipei liberă, după ce şi el îl înlocuise pe Toni Petrea. Liviu Ciobotariu a refuzat să semneze cu FCSB, fiind primul antrenor la care a apelat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: mihai pintilii antrenor fcsbfcsb antrenormihai stoica pintilii antrenorpintilii antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare