Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a luat gândul de la un antrenor adorat de suporterii FCSB şi a tunat: "Se dau deştepţi, inteligenţi, că au văzut la Mourinho, la Klopp"

Gigi Becali şi-a luat gândul de la un antrenor adorat de suporterii FCSB şi a tunat: "Se dau deştepţi, inteligenţi, că au văzut la Mourinho, la Klopp"

FCSB

Comentarii

FCSB caută un nou antrenor cât timp Mihai Pintilii asigură interimatul. Deja, finanţatorul Gigi Becali şi-a luat gândul de la unul dintre cei mai îndrăgiţi antrenori din istoria clubului.

Gigi Becali, despre noul antrenor

FCSB a făcut rapid o listă cu antrenori, pentru a ocupa banca tehnică. Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe, Andrei Prepeliţă, Ilie Poenaru şi englezul Nestor El Maestro au fost numele aflate. Antrenorul lui FC Voluntari a fost de neclintit şi a oferit o reacţie, în timp ce Gigi Becali a negat posibilitatea instalării unui tehnician străin. 

Cuplul Mihai Pintilii - Thomas Neubert va conduce echipa până în decembrie, dar secundul ar putea fi promovat pe postul de antrenor principal, dacă Gigi Becali nu va găsi o variantă mai bună. 

Afaceristul nici nu a îndrăznit să se gândească la varianta Laurenţiu Reghecampf, care o conduce pe Netfci Baku. 

Gigi Becali e conştient că efortul financiar ar fi prea mare. 

”El are echipă, el antrenează, cum să-l iei de acolo? Poţi să-l iei de acolo? Are salariu mare, un milion şi jumătate”, a declarat Gigi Becali, conform Sport.ro. 

De asemenea, finanţatorul FCSB e dezamăgit de metodele de antrenament ale anumitor antrenori. 

"O să iau un antrenor şi să-i zic... Dar ce să fac eu la antrenament? Să mă duc eu acolo? Să-mi iau televizor acasă şi să văd ce fac ei acolo? N-am ce să fac. 

De unde să aduc antrenior, că nu avem. Se dau deştepţi, inteligenţi, fac static, că au văzut la Mourinho, la Klopp. Aşa mi-a spus, nu-i mai zic numele, pentru ce faci tu tactic 45 de minute", a mai spus Gigi Becali. 

 

Afla mai multe despre: antrenor fcsbgigi becalimihai pintiliilaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare