Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, mesaj clar pentru Gigi Becali: ”Am mai zis şi mai repet”. De ce nu vrea să îi ia locul lui Nicolae Dică la FCSB

Mihai Pintilii, mesaj clar pentru Gigi Becali: ”Am mai zis şi mai repet”. De ce nu vrea să îi ia locul lui Nicolae Dică la FCSB

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (37 de ani) a susţinut o conferinţă de presă înaintea derby-ului dintre FCSB şi Rapid. Interimarul de la FCSB a vorbit despre posibilitatea ca el să devină antrenor principal al vicecampioanei după despărţirea lui Nicolae Dică de aceasta.

FCSB caută un nou antrenor după plecarea lui Nicolae Dică, iar una dintre cele mai vehiculate variante apărute a fost Mihai Pintilii, cel care a făcut parte din staff-ul tehnic al acestuia.

Mihai Pintilii, mesaj ferm pentru Gigi Becali: ”Am mai zis”

Totuşi, înaintea duelului cu Rapid, fostul mijlocaş şi căpitan al roş-albaştrilor a subliniat că încă nu a sosit vremea ca el să devină antrenor principal.

În schimb, Pintilii aşteaptă un nou tehnician la cârma FCSB-ului care să vină şi să facă treabă la echipă.

”E cel mai important meci al nostru şi cel mai frumos. Sper din tot sufletul să facem o bucurie suporterilor şi să câştigăm acest meci. Este greu să stai pe bancă. E foarte greu să fii antrenor.

Nu mă aşteptam (n.r. să stea pe bancă la meciul cu Rapid), dar asta fiind situaţia, sunt aici să ajut clubul şi sper să treacă cât mai repede perioada asta. Aştept să vină (n.r. un antrenor principal), îl aşteptăm cu braţele deschise şi să facem treabă, să ne ducă unde ne e locul.

(n.r. dacă va rămâne el) Am mai zis şi mai repet. Mai durează până să fiu eu antrenor principal la această echipă. Normal să fiu lângă ei dacă am fost jucător, am fost cu ei în vestiar tot timpul şi e normal să vorbească frumos despre mine, dar încă nu sunt pregătit pentru a le fi lor antrenor.

S-ar schimba multe. Ar trebui să mă schimb eu total şi situaţia e  diferită de tot ce se întâmplă.

Simt echipa alături de mine, important este să demonstreze ei asta în teren, ei trebuie să ducă echipa asta spre victorie, sâ căştigăm meciurile. Asta e cel mai important”, a declarat Pintilii, la conferinţa de presă,

FCSB şi Rapid se întâlnesc, duminică, de la ora 21:00, în capul de afiş al rundei cu numărul 17 din Superligă.

Afla mai multe despre: fcsbpintilii 

viewscnt
Articole similare