Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce vor face jucătorii de la FCSB dacă vor marca în derby-ul cu Rapid. Promisiunea lui Pintilii: ”M-aş bucura” | VIDEO

Ce vor face jucătorii de la FCSB dacă vor marca în derby-ul cu Rapid. Promisiunea lui Pintilii: ”M-aş bucura” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (37 de ani), cel care îi ţine locul lui Nicolae Dică până la numirea unui nou antrenor, a vorbit înaintea derby-ului dintre FCSB şi Rapid. Interimarul îşi doreşte o victorie în duelul de pe Arena Naţională şi a avut un mesaj pentru suporterii roş-albaştrilor.

FCSB şi Rapid se întâlnesc, duminică, de la ora 21:00, în capul de afiş al rundei cu numărul 17 din Superligă.

Ce vor face jucătorii de la FCSB dacă vor marca în derby-ul cu Rapid. Promisiunea lui Pintilii: ”M-aş bucura” | VIDEO

În conferinţa de presă susţinută înaintea duelului de pe Arena Naţională, Mihai Pintilii a lăudat jocul rivalilor de la Rapid, a precizat că nu există absenţe în lot şi a explicat ce şi-ar dori dacă jucătorii FCSB-ului ar reuşi un gol.

Totodată, fostul mijlocaş a vorbit şi despre recentele afirmaţii ale lui Gigi Becali, care prevede un viitor sumbru pentru FCSB dacă nu intră în play-off.

”Un colectiv foarte bun. foarte uniţi, au un joc combinativ foarte bun, chiar îmi plac, În Giulesti va fi foarte greu să piardă, mai ales cu suporterii în spate.

(n.r. dacă există absenţe) Nu, absolut toţi 28, bine, în afară de Panţîru, Cristea, Ovidiu Popescu, Achim şi Şerban, cei care sunt accidentaţi pe durată mai lungă. În rest, să fim sănătoşi. Sper să joace echipa şi să avem încredere că vom câştiga.

(n.r. Dică spunea că meseria de antrenor este printre cele mai stresante) Se poate, cred că 90% are dreptate, este foarte greu. Suporterii sunt prima opţiune, pentru ei luptăm, să jucăm. M-aş bucura dacă marcăm, să mergem în faţa peluzei să se bucure.

(n.r. despre Gigi Becali) E declaraţia lui, ce pot să zic? Nu pot să-l opresc eu să facă... el dă banii, el e patronul, poate să facă orice, depinde doar de el, si noi depindem de el”, a declarat Pintilii, înaintea derby-ului cu Rapid. 

În monentul de faţă, după 16 etape scurse din Superligă, FCSB se află pe locul şapte, cu 20 de puncte acumulate în 14 meciuri.

Seria de patru victorii consecutive s-a încheiat odată cu eşecul suferit în faţa celor de la U Cluj, care l-a determinat şi pe Nicolae Dică să plece de la formaţia roş-albastră.

Afla mai multe despre: fcsbpintilii 

viewscnt
Articole similare