Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criticat că este un antrenor fricos, Mihai Teja i-a răspuns lui Valeriu Iftime: ”Şi Barcelona era la fel”

Criticat că este un antrenor fricos, Mihai Teja i-a răspuns lui Valeriu Iftime: ”Şi Barcelona era la fel”

FC Botoșani

Comentarii

Mihai Teja (44 de ani) a comentat declaraţiile făcute de Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani. Tehnicianul i-a transmis acestuia că nu este un antrenor fricos şi şi-a argumentat opinia dând exemplul unei echipe din grupele Champions League.

FC Botoşani a pierdut meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-1, în etapa a 17-a din Superligă.

Mihai Teja a tras concluziile cu privire la jocul echipei sale şi a comentat afirmaţiile patronului Valeriu Iftime, care l-a etichetat drept un ”antrenor fricos” după remiza cu Chindia Târgovişte (2-2).

Tehnicianul de 44 de ani nu consideră că a avut o partitură defensivă nici la meciul respectiv, nici în jocul cu FC Voluntari.

”E opinia patronului! La Chindia am fost defensiv? Azi am fost defensiv? Nu, cred că am controlat jocul, în afară de ultimele minute, când te retragi.

Niciodată nu am fost definiţia fricii, nu mi-a fost niciodată frică de nimic. Azi am făcut un joc ofensiv şi am pierdut. În jocul de fotbal există şi tactică şi trebuie să simţi momentele.

Dacă le simţi, eşti bun antrenor, dacă nu, nu mai eşti. Toată lumea poate să-şi dea cu părerea. Atâta putem, diferenţa o fac micile detalii, forma jucătorilor, deciziile de moment ale jucătorilor”, a declarat Teja, după meci.

Criticat că este un antrenor fricos, Mihai Teja i-a răspuns lui Valeriu Iftime: ”Barcelona avea posesie şi şut pe poartă abia în minutul 80”

Totodată, antrenorul celor de la FC Botoşani a subliniat faptul că echipa sa a dominat jocul cu FC Voluntari la capitolul posesie, dând exemplul Barcelonei, dar, la final, ilfovenii s-au ales cu cele trei puncte.

”Vorbim despre şut pe poartă în minutul 54, dar prin dinamica jocului încerci să duci mingea aproape de poartă. Am văzut la marile cluburi din UCL, Barcelona avea posesie şi avea şut pe poartă în minutul 80.

Statistica e statistică, aveţi dreptate. Trebuie să pui în pericol poarta adversă, dar e greu pentru că cei de la FC Voluntari s-au aşezat pe două linii. Ăsta a fost jocul”, a adăugat antrenorul moldovenilor.

FC Botoşani se află pe locul 11, cu 19 puncte în clasament.

Afla mai multe despre: tejabotosani 

viewscnt
Articole similare