Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Torje, explicaţii după victoria obţinută greu cu ”lanterna” Superligii: ”Toată lumea se motivează dublu când joacă împotriva liderului”

Gabi Torje, explicaţii după victoria obţinută greu cu ”lanterna” Superligii: ”Toată lumea se motivează dublu când joacă împotriva liderului”

Farul Constanța

Comentarii

Gabi Torje (32 de ani) a vorbit după încă o victorie obţinută de Farul Constanţa în campionatul naţional. Jucătorul liderului din Superligă consideră că este încă prea devreme să se aducă în discuţie vorba despre titlu la formaţia de la malul mării.

Farul Constanţa a câştigat partida cu CS Mioveni, scor 2-1, în etapa a 17-a din Superligă.

Deşi părea un meci la îndemână, liderul campionatului a reuşit să obţină cele trei puncte abia în ultimele minute, graţie reuşitei semnate de Moldoveanu în minutul 85.

La finalul meciului, Gabi Torje, cel care a pasat decisiv la ambele goluri ale Farului, a explicat de ce a fost dificil jocul contra echipei de pe ultimul loc din Superligă.

Atacantul ”marinarilor” a precizat că este încă devreme pentru a se discuta despre titlu la Farul.

”Un meci foarte greu, eram convinşi de la început că aşa va fi. Mioveni are o echipa care se apără foarte bine. Importante sunt cele trei puncte. Am dominat meciul, au avut şi ei câteva oportunităţi.

Toată lumea se motivează dublu când joacă împotriva liderului. (n.r. vă gândiţi la titlu) Este încă devreme, avem multe meciuri de disputat. Urmează un meci de Cupă, vom vedea la final unde vom fi.

E clar că avem nevoie de o victorie în Cupă, am făcut un rezultat slab în primul meci la Alexandria, avem nevoie să întoarcem punctele.

Este devreme să vorbim de titlu. Avem play-off-ul de disputat, trebuie să ne pregătim la fiecare meci, să rămânem motivaţi, avem un lot bun”, a declarat Torje, după meci.

Farul este în fruntea clasamentului Superligii, cu 40 de puncte, la opt puncte distanţă de Rapid, care are un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: farultorje 

viewscnt
Articole similare