Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul secret al lui Stanciu. Agentul internaţionalului român a dezvăluit la ce echipă vrea să se întoarcă mijlocaşul

Planul secret al lui Stanciu. Agentul internaţionalului român a dezvăluit la ce echipă vrea să se întoarcă mijlocaşul

Stranieri

Comentarii

Stanciu s-a transferat în China, unde fotbalistul s-a adaptat şi a reuşit mai multe goluri şi pase decisive.

Nicolae Stanciu a semnat cu echipa Wuhan Three Towns din China, în martie 2022. Românul a decis să plece din fotbalul european. Motivul ar fi, cel mai probabil, un contract foarte mare, care ar putea să îl satisfacă din punct de vedere financiar, având în vedere că fotbalistul nu se mai află la prima tinereţe. 

Stanciu a devenit om de bază în China, iar în cele 17 partide în care a jucat, românul a oferit 7 pase decisive şi a marcat de 7 ori. Contractul lui cu Wuhan Three Towns expiră în 2024, dar Stanciu ar dori să revină mai devreme în fotbalul european. 

Pavel Zika, un reprezentant al celor de la SPOCS Global Sport, agenţie care îl impresariază pe Stanciu, a dezvăluit în presa din Cehia că românul vrea să se întoarcă la Slavia Praga, club de unde a plecat iarna trecută. 

Agentul internaţionalului român a dezvăluit la ce echipă vrea să se întoarcă mijlocaşul

”Stanciu îşi doreşte să revină la Slavia, iar patronul Karoslav Tvrdik ştie că el vrea să se întoarcă”, a declarat Pavel Zika, un reprezentant al celor de la SPOCS Global Sport, compania care îl reprezintă pe Nicolae Stanciu, conform seznamzpravy.cz.

Totuşi, misiunea nu este aşa uşor de rezolvat. Chinezii sunt mulţumiţi de randamentul lui Stanciu şi nu îl vor ceda aşa uşor. 

Afla mai multe despre: stanciu-slavia-cehia 

viewscnt
Articole similare