Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi ştie care este singurul defect al celor de la Farul după victoria cu CS Mioveni: ”Ştim şi încercăm să trăim cu asta!”

Gică Hagi ştie care este singurul defect al celor de la Farul după victoria cu CS Mioveni: ”Ştim şi încercăm să trăim cu asta!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a învins vineri, pe teren propriu, formaţia de pe ultimul loc din Superligă, CS Mioveni, scor 2-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 28, iar oaspeţii au egalat în minutul 37, pe contraatac, Carnat înscriind golul echipei din Mioveni.Golul victoriei gazdelor a venit în minutul 85, când Torje i-a pasat lui Robert Moldoveanu şi acesta a înscris.

Farul este în fruntea clasamentului Superligii, cu 40 de puncte, la opt puncte distanţă de Rapid, care are un meci mai puţin disputat.

La finalul meciului, Gică Hagi a oferit mai multe declaraţii. El susţine că nu se gândeşte la titlu în acest sezon şi că vrea să ia fiecare meci în parte. De asemenea, el a dezvăluit care este cel mai mare defect al echipei lui. 

”Ştim şi încercăm să trăim cu asta!”

”Am încercat să jucăm. Am întâlnit o echipă care a stat bine în teren. Aşa e în Liga 1. Noi facem lucruri foarte bune, chiar dacă avem cinci jucători lipsă. Pierdem jucători săptămânal, dar vin alţii. Mă bucur pentru Moldoveanu, pentru Pitu. Fiecare iese în evidenţă la un moment dat. Sunt situaţii când cred că reacţionăm foarte bine.

Jucăm bine, facem lucruri bune. E important să câştigăm, să avem răbdare, golul poate veni şi în ultimul minut. Nimic nu e uşor, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să muncim. Am fost inspirat şi cu schimbările, dar jucătorii te fac mare, Moldoveanu şi în special Torje.

De la începutul campionatului, singurul defect al nostru a fost că nu avem jucători care au jucat foarte mult. Dacă ar fi jucat mult, nu ar fi fost la noi. Avem această problemă, o ştim şi încercăm să trăim cu ea.

Am făcut schimbări ofensive, trebuia să construim mai bine, să marcăm. E oxigen pe primul loc. Atmosfera e bună, nu ne aşteptam. Uşor-uşor începem să vedem că suntem bine. Contează meciul următor, Cupa şi meciul cu Chindia.

Am un lot, îmi asum responsabilităţile, fac o echipă care să câştige. Am şi echipa a doua, am jucători tineri valoroşi. Îi bag fără frică. E o săptămână cu două jocuri şi ambele sunt importante. Vom vedea ce formaţie va fi. Toţi au nevoie de şansă.

Toate meciurile sunt grele, niciunul nu este uşor. Prinzi o zi bună, eşti inspirat, dai goluri, atunci îţi faci meciul uşor.

Intrarea în play-off este principalul obiectiv, nu sunt suficiente puncte. Luăm fiecare meci în parte chiar dacă facem puncte. Nu are rost să mă uit departe, când eu trebuie să privesc la următoarea săptămână”, a declarat Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: farul constanţa-hagi-cs mioveni 

viewscnt
Articole similare