Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine i-a făcut ”vânt” lui Pigliacelli de la Universitatea Craiova. Detaliile dezvăluite de italian: ”Ştiam că va veni”

Cine i-a făcut ”vânt” lui Pigliacelli de la Universitatea Craiova. Detaliile dezvăluite de italian: ”Ştiam că va veni”
Comentarii

Mirko Pigliacelli (29 de ani) a petrecut patru ani frumoşi la Universitatea Craiova, acolo unde a avut evoluţii apreciate şi a fost un adevărat idol al tribunelor de pe ”Ion Oblemenco”. Totuşi, italianul a plecat în vara acestui an din Bănie.

Mirko Pigliacelli a făcut trecerea în vara acestui an de la Universitatea Craiova la Palermo.

La fel ca în Bănie, portarul italian a devenit titular şi la formaţia din Serie B, acolo unde este coechipier cu internaţionalul român Ionuţ Nedelcearu.

Cine i-a făcut ”vânt” lui Pigliacelli de la Universitatea Craiova. Detaliile dezvăluite de italian: ”Ştiam că va veni”

La câteva luni de la plecarea de la Universitatea Craiova, Pigliacelli a detaliat în ce condiţii s-a produs această despărţire. Motivul a fost venirea între buturi a lui Giedrius Arlauskis.

Totodată, italianul are încredere în cei doi portari pe care Mirel Rădoi îi are la dispoziţie: Arlauskis şi David Lazar.

”Universitatea Craiova are doi portari buni. Nu ştiu dacă aduce un plus, nu pot să spun eu dacă aduce un plus sau un minus.

Eu am stat acolo patru ani şi cred că mi-am făcut datoria, chiar foarte bine. Am stat foarte bine la Craiova, însă în ultimele şase luni s-au schimbat lucrurile. Ştiam de mult că o să ajungă Arlauskis acolo.

Da, super bune (n.r. condiţiile în care s-a despărţit). Am vorbit cu patronul, pentru că a fost ocazia să se facă acest transfer. Cum am vorbit înainte, cred că nu mai era…

Eu nu am văzut această dorinţă din partea clubului şi atunci a fost bine şi pentru mine şi pentru patron, dar şi pentru Universitatea Craiova.

Nu, dar cum ţi-am zis… ştiam că va veni Arlauskis şi unu plus unu fac tot timpul doi”, a declarat Pigliacelli, conform Fanatik.

Mirko Pigliacelli: ”N-a mai sunat nimeni”

Mirko Pigliacelli a dezvăluit, la momentul plecării sale, că ar fi dorit să îşi prelungească contractul cu Universitatea Craiova, dar oficialii olteni nu i-au făcut nicio propunere. 

”N-am vrut eu? (n.r. când a fost întrebat de plecare). Contractele se fac în doi. Până acum o lună am tot vorbit cu ei şi au zis că prelungim, prelungim.

N-a mai sunat nimeni, apoi a venit oferta de la Palermo şi nu am putut să refuz. E o echipă cu istorie mare şi sper s-o ducem unde îi e locul, în Serie A”, afirma Pigliacelli, în luna iulie.

Afla mai multe despre: pigliacellicraiova 

viewscnt
Articole similare