Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giedrius Arlauskis, primele cuvinte după transferul la Universitatea Craiova: ”Vreau să rescriu istoria, să câştig campionatul cu patru echipe diferite”

Giedrius Arlauskis, primele cuvinte după transferul la Universitatea Craiova: ”Vreau să rescriu istoria, să câştig campionatul cu patru echipe diferite”
Comentarii

Sâmbătă, Universitatea Craiova a anunţat oficial transferul lui Giedrius Arlauskis (34 de ani), devenind a patra echipă din Liga 1 pe care o reprezintă lituanianul. În urma semnării contractului, portarul a oferit un prim interviu, în care a dezvăluit ce îşi propune în Bănie.

Mirko Pigliacelli, titularul Universităţii Craiova în ultimele patru sezoane, a plecat oficial din Bănie în această vară, după ce a ajuns la un acord cu Palermo.

Iniţial, oltenii nu au simţit nevoia să transfere un înlocuitor, întrucât îl aveau deja la club pe David Lazar, fostul portar al Astrei.

Însă, după câteva prestaţii modeste ale românului, Mirel Rădoi a decis să aducă la club un nou portar, astfel că Giedrius Arlauskis a primit şansa de a reveni în fotbalul românesc.

Liber de contract de un an, în urma despărţii de CFR Cluj, lituanianul ajunge în Bănie cu obiectivul de a deveni primul jucător care câştigă Liga 1 cu patru echipe diferite.

După ce a reuşit performanţe alături de Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj, Arla speră să repete figura şi alături de Universitatea Craiova, chiar dacă titlul nu a mai ajuns în Bănie de peste 30 de ani.

Giedrius Arlauskis, primele cuvinte după transferul la Universitatea Craiova

Am ales Universitatea Craiova pentru că vreau să rescriu istoria, să câştig campionatul cu patru echipe diferite. Asta este dorinţa mea, să vedem dacă putem să câştigăm.

Sunt şanse mari să câştigăm campionatul. Este un club mare, care are suporteri şi tradiţie şi nu a fost greu să aleg Craiova. Singura dorinţă pe care o am anul acesta este să câştig campionatul.

O să fac tot ce depinde de mine să ajut echipa. Cum întotdeauna am avut încredere în mine, eu cred că o să reuşim să ajungem sus împreună.

Până acum am venit doar ca şi advserar aici şi întotdeauna mi-a fost uşor să joc pentru că era o atmosferă superbă. Pe mine m-au motivat întotdeauna.

Mă bucur că sunt aici şi îmi doresc să vină într-un număr mult mai mare, dar pentru asta trebuie să ne bătem la campionat”, a declarat Giedrius Arlauskis.

Portatul lituanian ar putea debuta în tricoul Universităţii Craiova luni, împotriva Farului Constanţa.

Afla mai multe despre: giedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare