Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri SF la CFR Cluj. Doi fotbalişti de la FCSB, urmăriţi de Nelu Varga. Lovitură în plin pentru Becali

Transferuri SF la CFR Cluj. Doi fotbalişti de la FCSB, urmăriţi de Nelu Varga. Lovitură în plin pentru Becali

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană, iar acum aşteaptă să-şi afle adversara din play-off-ul Conference League.

CFR Cluj urmează să întâlnească una dintre următoarele echipe în play-off-ul pentru calificarea în optimile Conference League: Bodo/Glimt, AEK Larnaca, Ludogorets, Braga, Sheriff Tiraspol, Qarabag, Trabzonspor şi Lazio.

Până să-şi afle viitoarea adversară, CFR Cluj a recunoscut, prin vocea finanţatorului Nelu Varga, că urmăreşte doi fotbalişti din lotul marii rivale, FCSB.

"Stăm bine cu banii. Am alocat deja pentru iarnă bani de transferuri. Ne place Compagno, este un jucător interesant, dar cred că avem alte oportunităţi, şi mai interesante din afară. Îmi pare rău că FCSB a ajuns la situaţia asta (n.r. în care patronul să anunţe că vrea să vândă tot). Nu aş vrea să comentez ce se întâmplă la un club rival, dar sincer pe noi ne interesează alt stil de jucători de afară.

Sunt câţiva jucători interesanţi la FCSB, dar acum avem variante mai bune în altă parte. Tavi Popescu îmi place, este un jucător care promite. Dar nu ştiu dacă la noi s-ar potrivi pentru că se joacă un altfel de fotbal. Cu mai multă presiune, un fotbal mai în forţă, nu atât de mult de mingicăreală" , a declarat Nelu Varga pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare