Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Liviu Ciobotariu despre oferta de la FCSB după ce s-a impus în faţa celor de la Botoşani: ”Sunt convins că majoritatea doreau ca eu să rămân!”

Ce a spus Liviu Ciobotariu despre oferta de la FCSB după ce s-a impus în faţa celor de la Botoşani: ”Sunt convins că majoritatea doreau ca eu să rămân!”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a învins vineri, în deplasare, formaţia FC Botoşani, scor 1-0, în primul meci al etapei a 17-a din Superligă.

La Botoşani, oaspeţii au deschis scorul în minutul 46, când Damaşcan a şutat la poartă, balonul a fost deviat uşor de Sadiku, iar portarul Pap a fost învins. Pentru FC Voluntari este prima victorie după trei meciuri în care nu a marcat nici un gol în Superligă.

Ciobotariu a fost dorit de FCSB, dar antrenorul a decis să rămână la echipă. Antrenorul a recunoscut după meci că majoritatea fotbaliştilor săi de la echipa ilfoveană îş doreau să colaboreze în continuare cu antrenorul.

”Sunt convins că majoritatea dorea că eu să rămân!”

”Mulţumesc jucătorilor şi îi felicit, pentru că nu e uşor să câştigi aici, îţi trebuie atitudine şi determinare, plus un joc foarte bun ca să pleci cu puncte. Am jucat bine, am stat bine în teren, am avut organizare defensivă bună.

Chiar dacă ne-am apărat în prima repriză, erau puţin mai jos decât aş fi vrut eu, dar au închis spaţiile, pentru că ei au jucători cu calitate, abili, de viteză şi nu le-am dat multe şanse în prima repriză.

Repriza a doua am început bine, cu gol, am mai avut 2-3 situaţii de a marca. Aveam nevoie de puncte pentru situaţia din clasament şi pentru moral. Sunt mulţumit pentru acest joc.

Lucrăm împreună de un an şi jumătate, ei mă cunosc foarte bine, sunt convins că majoritatea dorea că eu să rămân, pentru că ei cunosc filosofia mea, modul de a mă comporta cu ei. Eu le mulţumesc jucătorilor pentru că mi-au dedicat victoria, însemnă că nu m-am înşelat pentru încrederea avută în ei”, a spus Ciobotariu.

Afla mai multe despre: voluntari-fcsb-ciobotariu- 

viewscnt
Articole similare