Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soarta lui Mihai Pintilii la FCSB a fost decisă! MM Stoica a dezvăluit ce se va întâmpla cu antrenorul echipei: ”Asta este clar!” EXCLUSIV

Soarta lui Mihai Pintilii la FCSB a fost decisă! MM Stoica a dezvăluit ce se va întâmpla cu antrenorul echipei: ”Asta este clar!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre Mihai Pintilii, antrenorul principal din acest moment de la FCSB.

Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB, iar de pregătirea partidei cu West Ham, de joi, din grupele Conference League, s-a ocupat Mihai Pintilii.

FCSB şi Nicolae Dică au reziliat, marţi, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an.

Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale şi cu antrenorii secunzi Viorel Tănase şi George Cotigă.

Echipa FCSB a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 0-3, de formaţia West Ham, în ultima etapă a grupelor Conference League. După această partidă, MM Stoica a anunţat în direct la OrangeSport că FCSB va avea un nou antrenor, cel mai probabil după partida cu FC Craiova. 

”Noi discutăm de Pinti, care dă o mână de ajutor dintr-o poziţie pe care nu şi-o doreşte acum. Încă 8-9 zile. N-are niciun sens să discutăm pe tema asta. Va veni un antrenor, asta este cert. Vom vedea cine, depinde de ce doreşte patronul echipei. Nu mă implic când nu e treaba mea”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-mihai pintilii-mm stoica 

viewscnt
Articole similare