Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica pune la zid un fost jucător de la FCSB alături de care a făcut istorie: ”E prea nonşalant. Se crede decar şi el joacă fundaş!” EXCLUSIV

MM Stoica pune la zid un fost jucător de la FCSB alături de care a făcut istorie: ”E prea nonşalant. Se crede decar şi el joacă fundaş!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Sepsi OSK s-a impus sâmbătă fără probleme, în deplasare, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 5-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Iasmin Latovlevici (36 de ani) a avut o prestaţie de coşmar în partida dintre FC Argeş şi Sepsi. Fundaşul stânga a comis un penalty şi a fost schimbat imediat de antrenorul Marius Croitoru, aflat la al doilea meci pe banca piteştenilor.

Partida s-a scurs liniştit până în minutul 27, moment în care Iasmin Latovlevici a comis o eroare individuală în propriul careu şi a oferit şansa unui penalty pentru formaţia oaspete.

Cosmin Matei a transformat fără emoţii lovitura de la 11 metri, deschizând astfel scorul în partida de la Piteşti. La numai câteva momente de la faza respectivă, în minutul 30, fundaşul stânga de 36 de ani a fost schimbat de Marius Croitoru, chiar în momentul în care se pregătea să repună mingea în joc din aut. În locul lui Latovlevici a intrat Creţu, ceea ce înseamnă că acesta a jucat doar 30 de minute în duelul cu Sepsi.

MM Stoica l-a pus la zid pe fostul lui jucător de la FCSB. Expertul Orange Sport susţine că fotbalistul vrea să aducă prea mult aport ofensiv echipei lui, în loc să ajute mai multe pe faza defensivă. 

”E prea nonşalant. Se crede decar şi el joacă fundaş!”

”A fost mult mai mare gafa lui Latovlevici făcută cu Craiova 1948. Aici şi Păun a fost inteligent. Nu poţi să rişti să te duci în alunecare acolo. Nu se discută, e penalty. Păun a realizat că nu va atinge mingea şi a băgat piciorul. 

Ştiţi cum e. Eu ţin la Lato. L-am avut şi ca jucător. Am momente preţioase petrecute cu el, dar dă impresia uneori şi în teren şi în interviuri,  că e prea dezinvolt, prea nonşalant. Cumva e un decar pus să joace fundaş stânga. Se simte decar. Nu trebuie să te simţi decar când eşti apărător. Degajează mingea. Nu face altceva”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: superligă-mm stoica-latovlevici 

viewscnt
Articole similare