Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”L-aş lua cu două mâini şi i-aş dubla salariul”. Cândva favoritul lui Gigi Becali, acum pe picior de plecare. Cine îl vrea cu orice preţ: ”Poate juca oricând la o echipă mare”

”L-aş lua cu două mâini şi i-aş dubla salariul”. Cândva favoritul lui Gigi Becali, acum pe picior de plecare. Cine îl vrea cu orice preţ: ”Poate juca oricând la o echipă mare”

FCSB

Comentarii

Unul dintre jucătorii aduşi în vară la FCSB este dorit cu orice preţ de o altă echipă din Liga 1. Pentru o vreme a fost considerat favoritul lui Gigi Becali, dar a ajuns să fie criticat de patron după prestaţiile din ultima perioadă.

Joyskim Dawa a ajuns la FCSB la insistenţele lui Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a plătit 350.000 de euro celor de la FC Botoşani pentru serviciile fundaşului central.

Acesta a avut evoluţii inconstante în tricoul vicecampioanei, devenind repede ţinta criticilor. Deşi a marcat goluri multe şi importante, erorile pe fază defensivă nu au fost uitate.

Deşi Gigi Becali l-a apărat de mai multe ori, s-a săturat şi a început şi el să reproşeze jocul haotic pe care îl are internaţionalul camerunez în defensivă.

Mai mult, Joyskim Dawa a fost şi unul dintre jucătorii care au avut neînţelegeri cu Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB.

”L-aş lua cu două mâini şi i-aş dubla salariul”. Cândva favoritul lui Gigi Becali, acum pe picior de plecare. Iftime îl doreşte cu orice preţ: ”Poate juca oricând la o echipă mare”

Astfel, viitorul jucătorului de 26 de ani la echipa bucureşteană este sumbru. Totuşi, acesta nu duce lipsă de oferte.

Valeriu Iftime, patronului lui FC Botoşani, ar fi oricând dispus să îl primească înapoi pe Dawa. Finanţatorul ar fi dispus chiar să facă un efort financiar consistent, subliniind că ”i-ar dubla salariul”.

Iftime a precizat că ar face acelaşi lucru şi cu Malcom Edjouma, un alt jucător care se află într-o formă slabă la FCSB.

”Bineînţeles că l-aş vrea, dar nu mai vine Dawa de la 15.000 de euro la 4000. Poate juca oricând fotbal la o echipă mare. Are o problemă la FCSB, dar nu ştiu ce se întâmplă acolo, nu e într-o formă bună.

L-aş lua cu două mâini şi i-aş dubla salariul, dar nu va veni la Botoşani. Cu Edjouma e aceeaşi poezie. Nedelcu, Coman, pe care a dat milioane de euro, s-au ridicat la nivelul aşteptărilor? Miculescu la fel.

Nici echipa nu trece printr-o perioadă foarte bună. Şi eu sunt surprins de jocul lor”, a declarat Iftime, conform Playsport.

Joyskim Dawa a jucat 24 de meciuri la FCSB. A marcat patru goluri şi a dat o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: dawaiftimefcsbbotosani 

viewscnt
Articole similare