Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Invitat de gală la FCSB - Rapid: ”Da, vine”. Retras din activitate, ar face şi acum faţă în Liga 1: ”Aş mai risca cu el în campionat” | EXCLUSIV

Invitat de gală la FCSB - Rapid: ”Da, vine”. Retras din activitate, ar face şi acum faţă în Liga 1: ”Aş mai risca cu el în campionat” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB va avea un invitat de gală la derby-ul cu Rapid. Este vorba despre un fost atacant al roş-albaştrilor, iar managerul general al clubului şi-a permis să facă şi o glumă pe seama faptului că acesta ar putea juca şi acum în Liga 1, deşi este retras din activitate.

Mihai Stoica a anunţat că Cyril Thereau va fi prezent la FCSB - Rapid, derby ce va avea loc astăzi, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, în etapa a 17-a din Liga 1.

Ajuns la 39 de ani, francezul a evoluat un singur sezon la FCSB (2006-2007), dar a rămas în memoria fanilor şi a conducerii clubului.

Invitat de gală la FCSB - Rapid: ”Da, vine”. Deşi retras din activitate, ar face şi acum faţă în Liga 1: ”Aş mai risca cu el în campionat” | EXCLUSIV

Managerul general al vicecampioanei că Thereau va veni să o susţină pe FCSB pe Arena Naţională şi a glumit pe seama faptului că acesta ar putea juca şi în prezent în campionatul din România, deşi s-a retras din cariera de jucător încă din vara anului 2020.

Totuşi, a precizat Mihai Stoica, FCSB este acoperită în zona atacanţilor centrali, prin venirile lui Andrea Compagno şi Billel Omrani.

”A mai fost acum vreo cinci ani, cred. E Cyril Thereau, care a fost... Şi a venit, cu oarece întârziere la meciul nostru cu Anderlecht, adică a doua zi. Da, vine. Vrea să ne arată porte-bonheur (n.r. trad. - purtător de noroc) la meciul cu Rapid.

Suntem apropiaţi, vine la mine mai mult, dar bineînţeles că vine şi la meci. La cum arată, chiar dacă face 40 de ani, mai că ai mai risca cu el în campionat. E glumă, acolo chiar stăm bine, avem Compagno şi Omrani”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cyril Thereau, în Top 3 atacanţi transferaţi de Gigi Becali la FCSB

Cyril Thereau a fost nominalizat de Gigi Becali drept al doilea cel mai bun atacant pe care l-a adus vreodată la FCSB, după grecul Pantelis Kapetanos.

”Pe urmă vine francezul Thereau. El nu ne-a ajutat pe noi foarte tare, pentru că nu a avut timp. Dar l-am văzut în Italia, unde a jucat pe toate poziţiile.

Înseamnă că a fost un mare atacant. Dar la noi nu a jucat prea mult, din păcate pentru noi. Pe Compagno îl văd în primii trei atacanţi pe care i-am avut. Nu în primii cinci, în primii trei.

Îmi place de Compagno, pentru că se bate. Ne-a rezolvat vreo trei meciuri. A scos penalty, el l-a bătut... aleargă foarte mult, 13 kilometri. Un astfel de atacant vreau, care aleargă 13 kilometri”, afirma Gigi Becali, la Pro Arena, la sfârşitul lunii trecute.

Afla mai multe despre: fcsbthereau 

viewscnt
Articole similare