Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derapaj rasist în Superligă? ”Mi-a spus că sunt maimuţă”. Cine a fost victima şi de la ce a plecat totul: ”Nu e drept” | VIDEO

Derapaj rasist în Superligă? ”Mi-a spus că sunt maimuţă”. Cine a fost victima şi de la ce a plecat totul: ”Nu e drept” | VIDEO

Petrolul

Comentarii

Christian Irobiso (29 de ani) a fost unul dintre cei mai implicaţi jucători de la Petrolul Ploieşti în victoria cu UTA Arad. Atacantul a marcat, dar a fost şi eliminat, fiind sancţionat cu cartonaş roşu direct în prelungirile partidei, dar acuză că a victima unui derapaj rasist.

Petrolul Ploieşti a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe UTA Arad, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

În minutul 50, arbitrul Marian Barbu a acordat penalty după intervenţia VAR, la un henţ al lui Chindriş, şi Jair a deschis scorul, în minutul 52.

Irobiso a majorat scorul pentru gazde, în minutul 67, iar arădenii au redus din diferenţă prin Otele, în minutul 76.

În minutul 90+5, arbitrul l-a eliminat pe Irobiso cu roşu direct, după consultarea VAR.

Derapaj rasist în Superligă? Irobiso: ”Mi-a spus că sunt maimuţă” | VIDEO

La finalul meciului, Christian Irobiso a dezvăluit ce s-a întâmplat la faza respectivă.

Atacantul Petrolului a reclamat că a fost victima unei agresiuni rasiste din partea unui jucător de la UTA.

Pe reluări se poate vedea că cel la care ar face referire Irobiso ar fi Erion Hoxhallari, fundaşul albanez al arădenilor, purtătorul numărului 22 pe echipamentul de joc.

”Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte, dar în acelaşi timp sunt trist pentru că un fundaş advers folosea cuvinte care nu îmi plac. Nu poţi să mă numeşti maimuţă, nu e drept. 

(n.r. despre cartonaşul roşu) M-a insultat şi mi-a spus că sunt maimuţă. Nu poţi face asta, este foarte trist”, a declarat Irobiso, după meci.

Antrenorul Petrolului, Nae Constantin, a precizat că jucătorul său nu va fi sancţionat de către club pentru eliminare.

”Irobiso nu avea voie să facă gestul ăla. E roşu fără discuţie. Sunt supărat pentru că făcuse un meci bun. Probabil va fi suspendat două etape. Ne descurcăm, avem oameni să îl înlocuiască.

Irobiso nu cred că va fi sancţionat. La noi sunt şi aşa bani puţini. Trebuie să înveţe din asta. O să îl mustrăm puţin, îl punem să dea o bere şi o pizza la băieţi”, a afirmat Nae Constantin.

Odată cu cele trei puncte obţinute în meciul cu UTA Arad, Petrolul Ploieşti a ajuns la a treia victorie consecutivă în Superligă.

Afla mai multe despre: petrolul utairobiso 

viewscnt
Articole similare